Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Haos în trafic. Circulaţia la ieşirea din Cluj spre Floreşti, PARALIZATĂ – FOTO

Publicat:

Câtiva muncitori si doua utilaje au reusit sa dea peste cap circulatia pe DN 1 E60 la iesirea din Cluj spre Floresti. Masinile înainteaza cu greutate din cauza unor lucrari de asfaltare care au loc în zona .

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacuțe surprinse in trafic pe cea mai smart strada din Florești/ Internauții au facut glume pe rețelele de socializare/ „Suntem sat cu 70.000 de locuitori, deci e normal…curge lapte și urmeaza mierea”

11:10, 16.05.2024 - Continue reading Vacuțe surprinse in trafic pe cea mai smart strada din Florești/ Internauții au facut glume pe rețelele de socializare/ „Suntem sat cu 70.000 de locuitori, deci e normal…curge lapte și urmeaza mierea” at Info real.

Trafic oprit duminica pe A3 Chețani-Campia Turzii, pentru desfașurarea unui exercițiu NATO

11:25, 11.05.2024 - Circulația rutiera va fi inchisa duminica dupa-amiaza pe Autostrada A3, pe tronsonul kilometric 36 – 51, pentru efectuarea exercițiului NATO - SWIFT RESPONSE 24 (SR24) - DEFENDER 24, care presupune desantul unui numar mare de militari și tehnica militara

Impact intre doua autoturisme! Una dintre mașini a ajuns in camp! Un barbat de 84 de ani aflat la volan…(UPDATE)

13:55, 19.04.2024 - Un accident rutier s-a produs de puțin timp pe un drum din județ. Impactul a survenit intre doua autoturisme la ieșirea din Huedin spre Oradea. In urma coliziunii una dintre mașini a ajuns pe camp. Echipaje de pompieri dar și polițiști sunt la fața locului. De asemenea un echipaj SMURD s-a deplasat…

Noul depozit Raben din Cluj. Un depozit logistic de ultima generație și conexiuni zilnice directe cu Europa (P)

11:05, 27.03.2024 - Noul depozit Raben din Florești, Cluj reprezinta o investiție semnificativa in consolidarea rețelei de grupaj național și evidențiaza angajamentul constant al Raben Group, fața de furnizarea de servicii logistice de inalta calitate.

Finlanda nu mai permite, incepand de astazi, circulația mașinilor cu numere de inmatriculare rusești

11:41, 16.03.2024 - Finlanda nu mai permite de astazi, 16 martie circulația mașinilor cu numere de inmatriculare rusești. Mașinile cu numere de inmatriculare rusești care se afla deja in țara pot fi acum supuse la plata taxelor vamale și a TVA, dupa care trebuie sa paraseasca UE.

Se FACE! Cel mai nou mall din județul Cluj a primit OK-ul / Ce au decis urbaniștii

10:55, 21.02.2024 - Este vorba despre amplasamentul situat pe fostul targ auto de la ieșire din Florești spre Gilau, aflat pe raza localitații Luna de Sus, unde se va ridica o cladire cu funcțiuni mixte: comerciale, depozitare, producție, servicii, etc.

Accident in județ! Doua mașini implicate… Echipajul SAJ a intervenit!

22:11, 17.02.2024 - In aceasta seara, pe raza localitații Florești, județul Cluj, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua mașini. Din primele informații, accidentul a avut loc pe strada Cetații din Florești, fiind implicate doua mașini. La locul accidentului itervine o autospeciala din punctul de lucru…


Ce parere ai despre aceasta stire?