Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Haltere: Ieșeanul Ilie Ciotoiu, dublu medaliat la Europenele de seniori

Publicat:

au debutat cu succes de haltere pentru seniori. In cadrul categoriei 56 kg, (22 ani), pregatit la clubul CFR de catre antrenorul emerit , dar care are si o dubla legitimare cu CSM Cluj, a cucerit doua medalii de bronz, la stilul aruncat (cu o performanta de 137 kg), dar si la totalul olimpic, cu 247 kg. La stilul smuls, cu 110 kg, Ilie Ciotoiu s-a clasat pe locul al IV-lea. De mentionat ca la stilul aruncat, din a II-a incercare, Ciotoiu a ridicat haltera de 141 kg, performanta cu care ar fi cucerit medalia de aur, dar cu o decizie…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupte: Romania nu a obtinut nicio medalie la Europenele U23 la stilul greco-roman

22:50, 21.05.2024 - Romania nu a reusit sa obtina nicio medalie la stilul greco-roman la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), in primele doua zile ale competitiei, potrivit Agerpres.La cat.

Succes rasunator pentru Romania! Doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj

15:50, 28.04.2024 - Romania a obținut doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Aur istoric pentru Romania: Cornea și Enache triumfa la dublu vasle la Europenele de canotaj din Ungaria

15:36, 28.04.2024 - Romania a cucerit in premiera o medalie de aur in proba masculina de dublu vasle la Campionatele Europene de canotaj, duminica, la Szeged (Ungaria), prin Andrei-Sebastian Cornea si Marian Enache, potrivit World Rowing.

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania a caștigat aurul la Europenele de canotaj, in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:40, 27.04.2024 - Romania a cucerit medalia de aur in proba feminina de dublu vasle, categorie usoara, prin Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

Lacramioara Perijoc va lupta pentru aur la Europenele de la Belgrad

21:50, 25.04.2024 - Pugilista romana Lacramioara Perijoc va lupta pentru medalia de aur in cadrul categoriei 54 kg, la Campionatele Europene de box de la Belgrad, dupa ce a invins-o pe irlandeza Fay Niamh, joi, la puncte, in semifinale.

Andrei Ungur, medaliat cu bronz la Campionatele Europene in bazin scurt: „Cam greu se poate face performanța cu salariul minim”

20:40, 22.04.2024 - Andrei Ungur (25 de ani), medaliat cu bronz la Campionatele Europene in bazin scurt de la Otopeni in proba de 100 m spate, trece prin momente dificile și nu se vede continuand inotul dincolo de anul 2024. Andrei Ungur a participat, saptamana trecuta, la Campionatele Naționale de la Otopeni și a urcat…

Cinci infrangeri intr-o zi pentru romani la Europenele de tineret de la Porec

23:15, 10.04.2024 - Toti cei cinci pugilisti romani care au urcat in ring miercuri la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Porec (Croatia) au suferit infrangeri.La masculin, Matei Nastasiuc a fost invins in sferturile cat.


Ce parere ai despre aceasta stire?