Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greşeli pe care le fac gospodinele atunci când pun murături

Publicat:

Publicatia” a publicat o lista intocmita de editorul culinar , cu cele mai frecvente greseli pe care le facem in pregatirea muraturilor, potrivit adevarul.ro.

Le indulcim prea mult

"Muraturile trebuie sa fie acre si sarate, nu dulci", precizeaza Perry, adaugand ca nu este nimic in neregula daca punem zahar, insa trebuie urmarita cu atentie reteta: unele retete presupun mai mult de un sfert de cana de zahar.

Punem prea mult otet

Daca folositi doar otet pentru compozitia muraturilor, gustul lor va fi prea ascutit si intepator, avertizeaza Perry.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce faci cu albușurile care iți raman de la preparatele de sarbatori? / Rețeta simpla cu fructe, potrivita in orice sezon

15:10, 03.05.2024 - De obicei la sarbatori, dar nu numai, raman albușuri de la diverse rețete, cum ar fi maioneza sau cozonacii. In loc sa le arunci, le poți transforma rapid intr-o prajitura cu fructe, care ii va incanta pe toți. Ai nevoie de vreo 6 albușuri. Daca nu ți-au ramas atatea de data asta, poți sa le pastrezi…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Trucul gospodinelor: Cel mai bun ulei pentru prajit pește de Florii

21:55, 24.04.2024 - De ce uleiul de rapița este o alegere superioara?Uleiul de rapița se distinge ca o opțiune excelenta pentru prajit datorita profilului sau nutritiv superior. Acesta este bogat in acizi grași omega-3 și are un conținut scazut de grasimi saturate, facandu-l nu doar o alegere sanatoasa, ci și una care…

Cum iși menține Laura Cosoi silueta in timpul sarcinii. Trucul secret la care apeleaza: „Am invațat rețeta”

13:40, 20.04.2024 - Laura Cosoi este insarcinata in 8 luni și arata spectaculos, iar multe femei au dorit sa afle cum se menține aceasta in timpul sarcinii. Actrița a dezvaluit care este trucul secret la care apeleaza pentru nu avea mari probleme cu greutatea.Laura Cosoi a vorbit despre aceasta perioada speciala din viața…

Negresa cu bezea. Una dintre cele mai adorate prajituri, intr-o varianta delicioasa

10:55, 29.03.2024 - Rețeta de negresa este varianta romaneasca a rețetei americane de brownie. Diferența consta in textura mai pufoasa, fața de cea densa și lipicioasa a prajiturii din bucataria americana. Acest fapt se datoreaza adaosului de cacao in locul ciocolatei din rețeta originala.Acest desert cu cacao se prepara…

Hummus cu lipii grecesti

00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?