Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grapefruit-ul, un aliment care poate fi folosit în realizarea a numeroase reţete culinare

Publicat:

Melanjul intre gustul dulce si cel acrisor face din grapefruit un produs alimentar care poate fi utilizat pentru pregatirea mai multor tipuri de mancare, fie ele aperitive, feluri principal sau desert, informeaza „”.

De asemenea, fructul exotic adus pe din este si buna sursa primara pentru realizarea unor sucuri bogate in vitamine. Insa, de cele mai multe ori, grapefruitul este consumat sub urmatoarele forme:

1.Crud

In cadrul acestei categorii grapefruitul este indicat sa fie consumat sub forma unor salate, cum ar fi:…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Numeroase grupuri de pelerini se indreapta spre Sumuleu Ciuc, pentru a participa la procesiunea de Rusaliile catolice

18:20, 18.05.2024 - Numeroase grupuri de pelerini se indreapta, sambata dimineata, spre Sumuleu Ciuc, pentru a participa la procesiunea de Rusaliile Catolice, care are in centrul sau statuia facatoare de minuni a Fecioarei Maria. Unii dintre pelerini au plecat de acasa de cateva saptamani si au parcurs peste o mie de kilometri,…

Beneficiile consumului de ulei de cocos pe stomacul gol. Sigur nu știai asta pana acum

19:30, 26.04.2024 - Energie sustenabila Consumul de ulei de cocos pe stomacul gol este o modalitate excelenta de a incepe ziua. MCT-urile din uleiul de cocos sunt metabolizate rapid de ficat, furnizand o sursa imediata și durabila de energie. Acest lucru il face ideal pentru cei care cauta un impuls de energie dimineața,…

Noul Volkswagen Passat sedan, destinat exclusiv Chinei

11:01, 17.04.2024 - Odata cu lansarea celei de-a noua generații Volkswagen Passat, modelul de clasa medie este oferit doar in varianta de caroserie break pe Batranul Continent. Acum, la aproape un an de la debutul celui mai nou Passat, au aparut imagini neoficiale cu o noua varianta sedan. Noul model se numește Passat…

Cea mai populara salata de primavara iți distruge, de fapt, sanatatea. Avertismentul unui nutriționist

10:16, 16.04.2024 - Credem instinctiv ca salatele din morcovi rași, castraveți, țelina sau tabouleh pot fi consumate fara risc, fiind compuse in principal din legume. Cu toate acestea, aceasta este mai mult credința decat fapta. Intr-adevar, aperitivele industriale și salatele nu sunt neaparat sanatoase pentru organismul…

Salata verde, mai periculoasa pentru sanatate decat carnea de porc. Cand devine toxic cel mai consumat aliment de primavara

08:15, 11.03.2024 - Cu toate acestea, o descoperire recenta desfiinteaza realitatea conform careia salata verde s-ar numara printre cele mai sanatoase alimente.Salata verde este o leguma pe care o consumam frecvent, mai ales in aceasta perioada, si pe care nutritionistii ne recomanda sa o includem in meniul zilnic pentru…

MF lanseaza varianta simplificata a aplicatiei e-Factura. Ministrul Marcel Bolos: Este in primul rand utila celor aproximativ 670.000 contribuabili mici care au nevoie de un format gratuit si usor de folosit

19:11, 05.03.2024 - In continuarea eforturilor de digitalizare si simplificare a procedurilor fiscale, Ministerul Finantelor anunta lansarea versiunii simplificate a aplicatiei e Factura. Aceasta initiativa are ca obiectiv principal cresterea accesibilitatii si usurintei in utilizarea instrumentului, pentru toti contribuabilii…

Dieta Dianei Munteanu, in varsta de 45 de ani. La ce nu renunta vedeta, care a fost dur criticata pentru felul in care arata. „Mananc și zilnic daca am pofta”

17:46, 05.03.2024 - Diana Munteanu are 45 de ani, iar in ultimii ani a slabit foarte mult. Cei care o cunosc i-au atras atenția și au intrebat-o daca este anorexica, insa, vedeta a explicat ca se simte foarte bine in pielea ei, chiar daca este atat de slaba.Diana Munteanu explica faptul ca nu renunța la un produs pe care…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…


Ce parere ai despre aceasta stire?