Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gorghiu a demisionat de la şefia PNL în urma rezultatului dezastruos de la alegeri

Publicat:

a anuntat, luni, ca, urmare a rezultatului de la alegerile parlamentare, isi depune mandatul de la sefia PNL. Gorghiu a precizat ca marti, in sedinta BPN, se va decide formula de interimat pana la care va alege un nou presedinte al partidului. a spus ca ea va propune convocarea cat mai rapida a . Ea a anuntat ca sunt si lideri de filiale care au decis sa isi asume rezultatul de la alegeri. Lun (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elena Lasconi ia in calcul sa candieze la șefia USR și e șocata de scorul ADU: Rezultatul e dezastruos! Nu ma așteptam sa fie atat de rau!

16:40, 10.06.2024 - Elena Lasconi, primarul din Campulung, nu exclude in totalitate o candidatura la șefia USR. Fosta jurnalista considera ca scorul alianței ADU e „dezastruos” și nu se aștepta „sa fie atat de rau”.„Nu știu daca o sa candidez la șefia USR. Sunt terminata de oboseala.

Alina Gorghiu, despre cazul Kreiner: Nimeni nu scapa de justiția din Romania

10:36, 01.05.2024 - Marian Cristian Minae, unul dintre inculpații in cazul unei crime din Sibiu, a fost prins și adus inapoi in țara astazi. Barbatul a fost localizat in Irlanda, iar predarea sa a fost posibila intr-un termen foarte scurt datorita colaborarii eficiente intre autoritațile romane și cele irlandeze, conform…

Nicolae Ciuca, intalnire cu ministrul Justitiei din Republica Moldova. Ce s-a aflat pe masa discuțiilor

17:10, 25.04.2024 - La intalnirea care a avut loc la Palatul Parlamentului a participat si ministrul Justitiei, Alina Gorghiu. „Am primit-o astazi la Palatul Parlamentului pe ministra Justiției din Republica Moldova, Veronica Mihailov-Moraru, intr-o intalnire la care a luat parte și ministra Alina Gorghiu. Discuțiile de…

Unul dintre suspecții pentru asasinarea lui Adrian Kreiner va fi predat Romaniei

11:11, 20.04.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat sambata ca unul dintre cei trei inculpați pentru uciderea afaceristului Adrian Keiner, Marian Cristian Minae, și-a dat acceptul sa fie predat Romaniei, astfel ca acesta va fi adus in țara.

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC sa candideze la Primaria Constanța

19:40, 15.04.2024 - Președintele Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și-a anunțat, luni, demisia din funcție, pentru a candida la funcția de primar la Primaria Constanța, din partea PSD.

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC pentru a candida la Primaria Constanta

19:15, 15.04.2024 - Presedintele ANPC, Horia Constantinescu, a anunțat luni, 15 aprilie, ca a demisionat din functie pentru a candida la Primaria Constanta din partea PSD. El a condus ANPC in ultimii doi ani.„Astazi am incheiat un episod important pentru intreaga mea cariera la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.…

Gorghiu anunța ca fugarul Ionel Arsene ar putea fi extradat curand: A incercat anumite tertipuri

18:00, 15.04.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a declarat luni ca Italia este una din tarile din care Romania aduce un numar mare de fugari și a anunțat ca procedura de predare in cazul fugarului Ionel Arsene se apropie de final.

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Primele declarații: „Trebuie sa renunț”

09:50, 28.03.2024 - Șeful Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a anunțat joi dimineața, 28 martie 2024, ca și-a dat demisia din funcția de conducere.   Inchin o ceașca de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ați aratat susținerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor…


Ce parere ai despre aceasta stire?