Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest impresionant al suporterilor timișoreni pentru familiile utiștilor morți

Publicat:

Toate incasarile de la partida dintre Poli Timișorara și UTA vor fi donate familiilor celor doi suporteri aradeni care au pierit in accident ... The post Gest impresionant al suporterilor timișoreni pentru familiile utiștilor morți appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familiile celor trei tineri morți in Vaslui, declarații cutremuratoare dupa ce au aflat de tragedie. Martorii au luat parte la scene greu de imaginat: ”Baiatul ardea”

21:50, 20.05.2024 - Trei tineri au avut parte de un sfarșit cumplit in Vaslui, dupa ce au fost victimele unui accident ingrozitor. Au urcat pe motociclete și au pornit la drum, fara sa știe ca este ultimul. Familiile lor sunt ingrozite de durere, iar martorii abia pot sa uite scenele la care au luat parte.

Un triplu atac ucigaș lansat miercuri de trupele ruse la Cernihiv, localitate din nordul Ucrainei. Cel puțin 17 morți și circa 60 raniți

20:21, 17.04.2024 - Trei puternice explozii s-au auzit in Cernihiv, dupa care a urmat haosul. Cel puțin 17 persoane și-au pierdut viața și circa 60 au fost ranite in cursul unor puternice bombardamente operate de armata rusa miercuri, 17 aprilie. Iar bilanțul de mai sus nu este inca definitiv. Dupa acest nou episod ucigaș…

Familiile pacienților morți in secția ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon cer explicații: „Avea 53 de ani. L-am adus luni și a murit joi”. Reacția lui Rafila

13:15, 12.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat ca va merge la spitalul Sfantul Pantelimon, unde mai multe anchete sunt in curs de desfașurare privind moartea suspecta a 17 de pacienți de la Terapie Intensiva.

20 de morți in patru zile la secția ATI a Spitalului Sfantul Pantelimon din București

19:26, 11.04.2024 - Un asistent medical de la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitala reclama ca 20 de pacienți de la ATI au murit in ultimele zile, din cauza administrarii incorecte a unui medicament. Ministrul Sanatații spune ca numarul deceselor este „neobișnuit de mare, chiar și pentru o secție ATI”, dar are indoieli…

Sapte morti si peste 700 de raniti in cel mai puternic seism produs in Taiwan in ultimii 25 de ani

16:10, 03.04.2024 - Sapte persoane au murit si alte peste 700 au fost ranite in Taiwan, potrivit unui nou bilant al autoritatilor locale, in urma unui seism cu magnitudinea de peste 7 care s-a produs miercuri, cel mai puternic cutremur de pamant care a lovit insula asiatica in ultimii 25 de ani, informeaza AFP.

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

Tragedie la un raliu auto in Ungaria: 4 morti si 30 de raniti

17:05, 24.03.2024 - Patru morți și aproximativ 30 de raniți este bilanțul unui accident ce a avut loc duminica la un raliu auto in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil. E posibil ca una din persoanele decedate sa fie un copil. Mai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?