Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania încearcă să convingă Tesla că permită accesul altor producători auto la reţeaua sa de staţii de încărcare

Publicat:

Ministerul german al Transporturilor, , incearca sa convinga Tesla ca permita accesul altor producatori auto la reteaua sa de statii de incarcare, pentru a facilita accesul posesorilor de vehicule electrice la acestea, transmite Reuters, citat de news.ro

a declarat pentru ziarul german ca exista cateva probleme tehnice de rezolvat, dar se asteapta sa se ajunga la o solutie, adaugand ca obiectivul este sa se asigure ca oamenii pot accesa statiile de incarcare de la toate marcile cu un singur sistem de plata, ideal prin intermediul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk nu a reușit sa convinga Curtea Suprema a SUA sa inlature „botnița” pe care spune ca i-a pus-o guvernul

18:50, 29.04.2024 - Curtea Suprema a Statelor Unite a refuzat luni sa preia cazul in care Elon Musk a incercat sa obțina o anulare parțiala a ințelegerii pe care a incheiat-o cu Comisia pentru Bursa și Valori Mobiliare (SEC) din SUA, una care ii limiteaza comentariile publice despre Tesla, relateaza Reuters.

Germania va relua cooperarea cu UNRWA dupa ce acuzația Israelului de terorism a fost infirmata de o evaluare franceza

15:11, 24.04.2024 - Guvernul german va relua cooperarea cu Agentia ONU pentru Refugiatii Palestinieni (UNRWA), au anuntat, miercuri, ministerul de xterne si ministerul dezvoltarii germane, intr-un comunicat comun, relateaza Reuters.

Tesla reduce prețurile unor modele in Europa, dupa ce a anunțat reduceri și in SUA

18:55, 21.04.2024 - Tesla reduce prețurile unor modele in Germania și in alte țari din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a declarat duminica un purtator de cuvant, potrivit Reuters. Masura vine in contextul in care compania a dezvaluit ca reduce prețurile in China și in Statele Unite. CITEȘTE ȘI – Tesla reduce cu 2.000…

Belgia, Franta, Germania si Republica Ceha i-au convocat pe ambasadorii Iranului dupa atacul asupra Israelului

20:10, 15.04.2024 - Belgia a decis luni sa-l convoace pe ambasadorul iranian la Bruxelles, pentru a-i transmite "ferma condamnare a atacului Iranului impotriva Israelului", a anuntat Ministerul belgian de Externe, transmit AFP, Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

Tesla produce masini cu volanul pe dreapta in Germania pentru a le exporta in India

18:55, 04.04.2024 - Tesla a inceput productia de masini cu volanul pe dreapta (RHD) la fabrica sa din Germania, pentru a le exporta anul acesta in India, au declarat pentru Reuters surse care și-au pastrat anonimatul.

Reuters: Tesla produce in Germania mașini cu volanul pe dreapta pentru a le exporta in India

18:40, 04.04.2024 - Tesla a inceput productia de masini cu volanul pe dreapta (RHD) la fabrica sa din Germania, pentru a le exporta anul acesta in India, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, ceea ce indica o posibila intrare pe a treia mare piata auto din lume, noteaza Agerpres.

Polonia va pune capat controalelor la granita cu Slovacia, ca urmare a imbunatatirii situatiei migratiei

14:40, 01.03.2024 - Polonia va pune capat controalelor la granita cu Slovacia sambata la miezul noptii, a anuntat Ministerul de Interne polonez, pe fondul unei scaderi a amenintarii migratiei ilegale, relateaza vineri Reuters, potrivit Agerpres. Slovacia este o tara de tranzit pentru migranti, majoritatea proveniti…

Rusia a extins lista oficialilor carora li se interzice accesul in țara, dupa sanctiunile Uniunii Europene

17:05, 23.02.2024 - Ministerul de externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?