Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania are un nou președinte. Mesajul transmis de noul lider

Publicat:

Social-democratul german Frank-Walter Steinmeier a fost ales duminica președinte al Republicii federale, funcție în care îl va înlocui pe , care a renunțat sa candideze pentru un al doilea mandat.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Speak și Cristina Ștefania au implinit 7 ani de relație. Mesajul special transmis de artist: „Nu credeam niciodata...” / FOTO

18:35, 07.04.2024 - Este o zi extrem de speciala pentru Speak și Cristina Ștefania și asta pentru ca au implinit 7 ani de relație. Cu ocazia acestei zile frumoase, artistul a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce postare a facut cantarețul pe pagina de Instagram!

Victor Ponta, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO: „Cand și-a dorit un job, intotdeauna i-a ieșit”

09:50, 04.04.2024 - Victor Ponta a fost invitatul lui Marius Tuca, unde a comentat candidatura lui Klaus Iohannis pentru funcția de secretar general al NATO. Acesta a precizat ca, potrivit ultimelor informații din spațiul internațional, Statele Unite și-au exprimat susținerea fața de Mark Rutte in fruntea organizației.…

IAȘI: Zilele Studentului Electronist, 2-16 aprilie 2024. Buna Dimineața la Radio Iași

06:20, 02.04.2024 - De marți, 2 aprilie 2024 incep Zilele Studentului Electronist.  Stundeții au pregatit activitați cat mai diverse pentru a atrage noi colegi. Cu delatii in matinal de la Cristina Tanasa, coordonatorul evenimentului de la Liga Electroniștilor și Alexandru Ragea, vicepreședinte Social și Invațamant Liga…

Mesajul transmis de Simona Halep, dupa reducerea suspendarii: „Aștept cu nerabare sa ma intorc in circuit”

00:01, 06.03.2024 - Simona Halep a primit marți vestea mult așteptata, Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea de la patru ani la doar noua luni, iar fosta lidera mondiala este gata sa revina pe teren.

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj despre "eforturi de pace" in timpul vizitei in Germania

13:35, 16.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns in Germania, in debutul unui turneu european de pe urma caruia spera sa obțina asistența militara vitala și sa semneze acorduri bilaterale de securitate.

Un an de la cutremurele puternice din Gorj. Mesajul transmis de Institutul Național pentru Fizica Pamantului

15:25, 13.02.2024 - Marți, 13 februarie 2024, se implinește un an de la cutremurele puternice din 13-14 februarie 2023 care au zguduit zona Olteniei, ocazie cu care Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a transmis un mesaj.


Ce parere ai despre aceasta stire?