Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gata, s-au hotărât! Shakira şi Pique se căsătoresc în iulie! Află toate detaliile despre nuntă!

Publicat:

Potrivit presei iberice, superba cintareata columbiana si iubitul ei, fotbalistul spaniol , ar urma sa ajunga la altar in vara acestui an.

Artista columbiana Shakira si fotbalistul echipei F.C. Barcelona, , formeaza o familie fericita, dar nu cu acte in regula.

Cei doi au impreuna un baietel extrem de dragalas, pe nume Milan, care a venit recent pe lume.

Se pare ca artista si jucatorul de fotbal au ajuns la concluzia ca a venit vremea sa-si oficializeze relatia, mai exact sa se casatoreasca.

Presa iberica scrie ca cuplul ar urma sa-si uneasca…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum a reacționat Oana Moșneagu cand a vazut ca Ioana Blaj a venit imbracat in alb la nunta ei: „Mare drama, mare tragedie...”. Actrița a starnit o mulțime de reacții

21:41, 05.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au casatorit duminica. Alaturi de miri au fost, evident, și colegii, printre care și Ioana Blaj, a carei apariție a starnit o mulțime de reacții, asta pentru ca s-a imbracat in alb.

Fostul star al Barcelonei, Gerard Pique, a obținut o finanțare de 60 milioane EUR pentru startup-ul sau de minifotbal

17:20, 16.05.2024 - Ii merge bine lui Gerard Pique dupa divorțul de vedeta pop Shakira. Fostul fotbalist de la FC Barcelona și Mancester United, acum in varsta de 37 de ani, are un startup de minifotbal și tocmai a obținut o finanțare de 60 de milioane de euro.

Cand se casatoresc Daliana Raducan și Razvan Simion. Arhitecta a dat din casa: „Facem nunta”

15:20, 01.05.2024 - Vara aceasta mai jucam la o nunta! Daliana Raducan a dezvaluit ca a stabilit data nunții cu prezentatorul Antenei 1, Razvan Simion. Cei doi logodnici au trimis deja invitațiile pentru marele eveniment, noteaza click.ro. Daliana Raducan (33 de ani) și Razvan Simion (43 de ani) formeaza un cuplu de aproape…

Armata SUA a dislocat in Romania cel mai nou sistem antidrone: detaliile din presa internaționala!

16:06, 19.04.2024 - Dislocarea sistemului aerian antidrona M-LIDS in Romania este importanta in contextul in care Armata SUA are in prezent un numar extrem de limitat de astfel de sisteme si intentioneaza sa achizitioneze doar 45 in viitorul apropiat, arata Monitorul Apararii, care citeaza defence-ua.com.

Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primaria Constanța, singur in conferința de presa:”Nu am venit sa lupt impotriva organizației”

11:31, 17.04.2024 - Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primaria Constanța, a susținut, miercuri, o conferința de presa la Hotel Continental din Constanța. Acesta nu a fost insoțit de niciun lider al organizației locale a social-democraților. “Nu am venit sa lupt impotriva organizației”, a declarat Constantinescu in…

Shakira și-a „tras” iubit tinerel! Cine este actorul celebru in brațele caruia și-a gasit alinarea

20:15, 05.04.2024 - Shakira (47 de ani) pare sa aiba o afinitate pentru barbații mai tineri decat ea. Cantareața de origine columbiana a trecut in sfarșit peste desparțirea de Gerard Pique (37 de ani), alaturi de care are doi copii, Sasha (9 ani) și Milan (11 ani). Ea se iubește cu actorul britanic Lucien Laviscount (31…

Shakira și-a lansat albumul „Las mujeres ya no lloran” și are un mesaj direct pentru Gerard Pique: „Te rog sa ma lași sa vorbesc, nu ma intrerupe, te implor!”

13:45, 22.03.2024 - Shakira și-a lansat un nou album, numit „Las mujeres ya no lloran” (n.r. - Femeile nu mai plang), ocazie cu care a acordat mai multe interviuri despre procesul de creație, poveștile care i-au inspirat versurile și, inevitabil, a vorbit despre fostul iubit, Gerard Pique, cu care artista are doi copii.…


Ce parere ai despre aceasta stire?