Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gala Proiectelor Smart

Publicat:

Cu acest prilej toti copiii care au participat la primul modul al clubului de programare pentru copii isi vor prezenta propriile proiecte (primele programe scrise in limbajul SCRATCH) la care au muncit cu drag si mult entuziasm in ultimele saptamani.
Sunt invitati atat parintii (dar si bunici, frati, surori, prieteni ) cat si toti cei care doresc sa afle mai multe despre activitatea noastra. Dorim sa ii incurajam, sa ii apreciem cum se cuvine si sa le dorim o calatorie minunata in lumea calculatoaror pe care abia au inceput-o.

Clubul de Informatica pentru copii este un program derulat…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prefectul Teo Cioarba despre gospodinele care vand bunatați de Paște: „In lipsa unor plangeri nu putem face descinderi in locuințe private”

14:46, 24.04.2024 - In cadrul ședinței de Colegiu Prefectural de astazi au fost aduse in discuție gospodinele care in preajma sarbatorilor vand prajituri, platouri sau chiar mese intregi. Potrivit prefectului Teo Cioarba acestea nu pot fi prinse decat cu ajutorul bistrițenilor care fac sesizari in acest caz. Instituțiile…

Studenții și tinerii cercetatori, provocați sa dezvolte idei de afaceri inovatoare, in cadrul EU GREEN Innovation Days 

17:06, 09.04.2024 - Facultatea de Protecție a Mediului și Facultatea de Informatica și Științe din Oradea vor fi, in perioada 10-11 aprilie 2024, gazdele evenimentului „Innovation Days”, organizat de Alianța EU GREEN.

Zodiile pentru care urmeaza doua saptamani de pomina. Ce le aduce special astrele in urmatoarea perioada

13:25, 04.04.2024 - Zodiile care vor avea parte de multe surprize din partea astrelor in perioada urmatoare. Primele doua saptamani din luna aprilie vine cu vești bune pentru unii nativi. Dupa o perioada in care nimic nu le-a mers bine, lucrurile incep sa se imbunatațeasca pentru aceste zodii. Vor avea succes pe plan profesional…

Candidatul PSD pentru Primaria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii: „Fiecare membru al echipei mele de consilieri va fi ales cu atenție și responsabilitate. Doar așa putem aduce schimbarea pe care o dorim pentru Vatra Dornei”

16:55, 26.03.2024 - Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, a dat asigurari ca toți membrii echipei sale de consilieri locali vor fi aleși cu responsabilitate și atenție pentru a putea aduce „speranța pe care o dorim pentru Vatra Dornei. „Se spune adesea ca drumul catre succes…

​Parinți revoltați ca Erika Isac va concerta la un bal al bobocilor din Oradea. „Nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa”

13:31, 12.03.2024 - Prezența Erikai Isac la Balul Bobocilor organizat vineri de Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea a inflamat spiritele. Parinții elevilor au aflat ca artista folosește un limbaj licențios in piesele sale și spun ca tanara nu ar trebui sa participe la acest eveniment, relateaza Bihoreanul.

Vanzarile Apple s-au prabusit in China in primele șase saptamani: Rivalul, cu o creștere de 64%

13:20, 05.03.2024 - Vanzarile Apple au scazut cu 24% in China, in primele șase saptamani din acest an. In același interval Huawei a inregistrat o creștere de 64%. Producatorul american care a pierdut din cota de piața și a cazut pe locul patru, scrie observatornews.ro .

Tenis de masa / Carmina Gaman și Elena Dumitru, rezultate onorabile la Cupa Romaniei juniori U19

11:31, 20.02.2024 - In perioada 17-18 februarie s-a desfasurat la Bistrița Cupa Romaniei Juniori U19 la tenis de masa. CSU Craiova a fost reprezentata de Carmina Gaman și Elena Dumitru, care au reusit rezultate notabile si onorabile. Cele doua sportive sunt pregatite de Vasile Florea. Astfel, Carmina Gaman a incheiat competitia…

Cați pasageri au voie șoferii incepatori sa transporte. Multi habar nu au ca incalca legea, se dau amenzi mari

13:55, 09.02.2024 - Primele 12 luni de la momentul obținerii permisului de conducere sunt considerate o perioada de acomodare, de acumulare de experiența, venind la pachet cu o serie de restricții speciale. Afla, din randurile de mai jos, cați pasageri au voie șoferii incepatori sa transporte. Reguli speciale pentru incepatori…


Ce parere ai despre aceasta stire?