Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gafa vestimentară de zile mari. O mireasă ceblebră şi-a arătat lenjeria intimă la nuntă, fără să vrea

Publicat:

Blondina a avut o nunta fastuoasa, asa cum ii sta bine unei milionare, si a purtat o rochie creata de un designer celebru, care ar fi costat 50.000 de dolari.

Nu au lipsit insa momentele mai putin fericite. La un moment dat, mireasa si-a prins voalul sub roata unei masini, fiind ajutata de angajati sa se elibereze. Un alt accident, de data aceasta mai jenant, a avut loc cand mireasa milionara si-a ridicat rochia, pentru a putea sa mearga mai bine.

In acel moment, toata lumea a putut sa-i vada lenjeria intima blondei.

Toate aceste neajunsuri nu au stirbit insa petrecerea…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roxana Hulpe, s-a casatorit cu directorul festivalului UNTOLD!

18:30, 02.06.2024 - Prezentatoarea de la PRO TV, clujeanca Roxana Hulpe, s-a casatorit cu directorul festivalului UNTOLD. Dupa ce a fost ceruta in casatorie de Bogdan Radulescu, co-fondator Untold, chiar la festival, in 2022, a urmat marea ceremonie, care a avut o tema inedita – Circus. Nunta a avut loc de 1 iunie, chiar…

Nunta anului in showbiz-ul romanesc are loc pe 08 iunie 2024! Vor fi peste 400 de invitați: „Se sparge ghinionul”

11:11, 29.05.2024 - Intr-o relație din anul 2022, Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor Romania cunoscut de o țara intreaga drept Domnu’ Dan, și Ana Maria Pop au decis sa treaca la nivelul urmator: se vor casatori! Marele eveniment va avea loc pe 08 iunie 2024 și ar putea fi numit, fara doar și poate, nunta anului…

Super nunta cu Georgiana Lobonț! /Swipe pana la ultima fotografie ca sa vedeți cat frumoasa a fost mireasa!- FOTO

08:00, 26.05.2024 - ”Am avut super nunta! Swipe pana la ultima fotografie ca sa vedeți mireasa noastra, cat de frumoasa a fost”O nunta de poveste le-a facut Georgiana Lobonț unor tineri timișoreni care s-au casatorit și unde invitații au fost incantați de prezența indragitei artiste Georgiana Lobont. Evenimentul, care…

Xtra Night Show. Smiley și Damian Draghici reacționeaza, dupa ce Dinu Maxer s-a aratat deranjat ca au lansat piesa „S-a furat mireasa”: „Mi-a facut placere ca au raspuns”

09:00, 26.04.2024 - Dinu Maxer a fost deranjat, dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat o piesa despre care spune ca a fost sursa de inspirație pentru cei doi artiști. „S-a furat mireasa” a fost lansata de Dinu Maxer in urma cu cinci ani, piesa cantata impreuna cu o tanara din Basarabia.

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Andreea Balan, declarații despre nunta cu Victor Cornea. Ce ar vrea sa fie diferit, nu i-a placut asta la cea cu Burcea: „Eram in alta perioada”

20:35, 04.04.2024 - Andreea Balan a facut noi declarații despre nunta cu Victor Cornea. Vedeta TV ar dori ca evenimentul sa fie organizat diferit fața de cel in care s-a casatorit cu primul sau partener de viața, tatal fiicelor sale. Blondina a spus ce ar vrea sa schimbe. „Eram in alta perioada”. Foto Andreea Balan și…

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!


Ce parere ai despre aceasta stire?