Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

G. Călinescu - „apostol al lui Stalin”?

Publicat:

Am in fata un cearceaf decupat din ziarul „Adevarul”, care reprezinta un fel de panou nu de onoare, ci al rusinii, deasupra caruia titlul acuzator este. Nomenklaturistii. Serialul, pe care cititorii il stiu deja, poarta titlul „Apostolii lui Stalin”. Numele sunt cunoscute: Ana Pauker, Vasile Luca, Gheorghe Gheorghiu-Dej, , , , , , , , , Chivu S (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lucruri mai puțin știute din viața lui „Stalin de Romania”. Gheorghe Gheorghiu-Dej și controversele din jurul lui

23:30, 02.05.2024 - Gheorghe Gheorghiu-Dej a fost primul lider comunist al Romaniei Socialiste. Poreclit și „Machiavelli al Balcanilor” sau „Stalin de Romania”, Gheorghiu-Dej a avut o copilarie și o tinerețe marcata de saracie, greutați și frustrari. In jurul sau s-au creat multe legende urbane.

Cum vrea Kremlinul sa compromita referendumul pe tema aderarii in Republica Moldova ANALIZA

22:50, 10.03.2024 - Gagauzia, o regiune prorusa din Rep. Moldova, ar putea sa refuze sa deschida secții de votare la referendumul pe tema aderarii la UE, afirma experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”. Demersul ar avea loc la solicitarea Kremlinului, care va folosi Gagauzia pentru destabilizarea țarii vecine.

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

6 martie 1945 - Instalarea Guvernului Petru Groza, burghezul roșu care i-a pupat picioarele lui Stalin

09:40, 06.03.2024 - "In ziua de 6 martie 1945, orele19:33 Majestatea Sa Regele a primit, in prezența Casei Civile și Militare, juramantul de credința al noului Guvern prezidat de Domnul dr. Petru Groza."Anunțul sec din Monitorul Oficial ascunde o preluare ostila a puterii de catre comuniști, la presiunile Uniunii Sovietice…

Cum vede stranepotul lui Stalin razboiul lui Putin: E foarte greu de prevazut cum se va incheia

07:16, 06.03.2024 - Jacob Jugashvili, stranepotul lui Stalin, considera ca razboiul din Ucraina este ilegal și ca viitorul lider al Rusiei ar trebui judecat de popor in funcție de realizari la finalul mandatului. Absolvent al Școlii de Arte din Glasgow in 1997, Jacob Jugashvili este pictor și a declarat recent ca razboiul…

EXCLUSIV. Cum vede stranepotul lui Stalin visul lui Putin de refacere a URSS: „Razboiul din Ucraina e ilegal” FOTO

06:35, 05.03.2024 - Intr-un interviu exclusiv acordat pentru „Adevarul”, Jacob Jugashvili, stranepotul lui Stalin, considera ca razboiul din Ucraina este ilegal și ca viitorul lider al Rusiei ar trebui judecat de popor in funcție de realizari la finalul mandatului.

Cantarețul de muzica populara Mile Povan a murit la doar 31 ani. Solistul a fost gasit fara suflare in casa VIDEO

11:15, 29.02.2024 - Multe semne de intrebare s-au ridicat atunci cand un cantareț indragit de muzica populara, Mile Povan din Arad, a fost gasit mort in casa, la varsta de 31 de ani. Apropiații sai au confirmat pentru Adevarul care este cauza exacta a morții.

Adevarul necenzurat iese la iveala la doi ani de la izbucnirea razboiului: Barbații ucraineni au fugit pe capete de razboi

12:21, 24.02.2024 - Se implinesc doi ani de razboi in Ucraina. Conflictul a provocat a patra cea mai mare criza de refugiați din istorie și cea mai mare a secolului XXI. De asemenea, invazia rușilor in Ucraina a provocat cea mai mare criza de refugiați din Europa de la cel de-al Doilea Razboi Mondial. Razboiul din Ucraina…


Ce parere ai despre aceasta stire?