Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furtuna St. Jude loveşte Marea Britanie: avertizare de ploi torenţiale şi rafale puternice de vânt

Publicat:

Meteorologii au emis avertizari de vant puternic, cu o viteza de 130 de km/h, si ploi torentiale. Nu iese din calcul riscul caderilor de copaci, blocarea transporturilor si a cailor de comunicatie, precum si intreruperi de electricitate.

Furtuna, numita St. Jude dupa sfantul care patroneaza „depresia si cauzele fara speranta”, „nu se numara printre furtunile pe care ai vrea sa le vezi in fiecare zi”, au spus responsabilii Biroului de Meteorologie din .

Autoritatile au emis cod galben care anunta ploi torentiale si posibile inundatii in si in toata…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se racește iar vremea: avertizare de ploi torențiale in mai multe zone ale țarii

10:40, 09.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare cod galben de ploi torențiale și descarcari electrice in Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali, sud-vestul Transilvaniei și local in Banat.

Masini luate de viitura in prima zi de Paste / Avertizare RO Alert: Cod portocaliu de averse torențiale

22:35, 05.05.2024 - Meteorologii au anuntat caderi importante de precipitatii si vant puternic in mai multe zone din tara, inclusiv la Turda in judetul Cluj. A fost transmisa si o avertizare RO Alert cod portocaliu de averse torențiale.

Avertizare COD GALBEN de ninsori și ploi

14:10, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) anunța ca vremea se schimba radical in aproape toata țara.   Ploile vor cuprinde toate regiunile pana luni, la ora 15.00, in acelasi interval fiind semnalate si intensificari temporare ale vantului in regiunile sudice si sud-estice. „In intervale scurte…

Meteorologii au emis o avertizare in București: ploi torențiale, descarcari electrice și vijelii

10:15, 17.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala valabila pentru București, de miercuri pana joi seara. Se anunța vreme instabila și racire semnificativa, conform Mediafax.

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.

Avertizare de ploi, lapovița și ninsori in toata țara, pana vineri dimineața. Cum va fi vremea la București

10:35, 13.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare pentru toata țara de ploi, lapovița și ninsori, in zona de munte, incepand de miercuri, 13 martie, de la ora 10.00 pana vineri, 15 martie, la ora 10.00.Meteorologii avertizeaza ca in intervalul menționat, „vor fi precipitații in toate…

Un nou ciclon loveste Romania. Sunt anuntate fenomene meteo extreme: ninsori, vant puternic si ploi

11:25, 12.03.2024 - Vremea o ia razna in Romania. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoarea perioada, iar veștile nu sunt deloc bune. Urmeaza o scadere semnificativa a temperaturilor și sunt așteptate chiar și precipitații. Cand se strica vremea și cand apar ninsorile. Un ciclon rar ajunge la noi in țara Accuwheater…

Britanicii ii vor plati pe influenceri pentru a indemna migranții sa nu traverseze Canalul Manecii

14:40, 14.02.2024 - Influenceri din mai multe țari vor fi platiți de britanici pentru a-i indemna pe migranții ilegali sa nu traverseze Canalul Manecii in barci. Campaniile se vor desfașura in mai multe țari din care provin majoritatea migranților din Marea Britanie, informeaza Agerpres. Statul britanic ii va plati…


Ce parere ai despre aceasta stire?