Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Frumusețe pitorească în Apuseni. Ce secrete ascunde comuna Bulzeștii de Sus FOTO

Publicat:

Comuna Bulzeștii de Sus, aflata la confluența Munților Bihorului cu Munții Zarandului, in depresiunea Brad-Halmagiu din nordul județului Hunedoara, se evidențiaza printr-un pitoresc aparte, frumuseți naturale și monumente istorice care o poate face cautata mai ales de amatorii de ieșiri scurte in natura. Zona turistica din anii interbelici Așezarea sa geografica și relieful variat au […] Articolul Frumusețe pitoreasca in Apuseni. Ce secrete ascunde comuna Bulzeștii de Sus FOTO a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marele labirint subteran de langa Castelul Corvinilor. Ce se ascunde sub un deal legendar din Hunedoara VIDEO

06:45, 08.05.2024 - Peste 400.000 de turiști viziteaza anual Castelul Corvinilor din Hunedoara, insa foarte puțini dintre ei urca pe Dealul Sanpetru, pentru a explora locul spectaculos, care pastreaza numeroase vestigii istorice și enigme.

Misterioasele peșteri din Ținutul Padurenilor, locuite in preistorie. Ce ascunde Peștera Gaunoasa VIDEO

22:05, 03.05.2024 - Peste 20 de peșteri, unele locuite din cele mai vechi timpuri, au fost descoperite in satele din Munții Poiana Rusca, in Hunedoara.. Așezarile oamenilor preistorici au fost rar cercetate și sunt in afara rutelor turistice. Un astfel de loc, spectaculos, se numește Peștera Gaunoasa

Tunelurile secrete ale dacilor, teorii false crezute de romani. Topul legendelor controversate VIDEO

23:05, 01.04.2024 - O mulțime de relatari stranii fac din ținutul cetaților dacice din Hunedoara o destinație pentru amatorii de senzațional. Retezatul, Castelul Corvinilor și mormantul lui Arsenie Boca nu au fost nici ele ocolite de teorii controversate, nedocumentate științific.

Furnalul care a turnat piese pentru Turnul Eiffel, devastat. Ce ascunde cuptorul de doua secole VIDEO

22:20, 25.03.2024 - O legenda spune ca la Furnalul din Govajdia, județul Hunedoara, au fost fabricate piese de fonta pentru Turnul Eiffel. Furnalul ajuns monument istoric a rezistat vreme de doua secole, insa oaspeții sai continua sa ii provoace distrugeri.

Sicriul unei domnițe din Castelul Corvinilor ascunde o poveste stranie. Sfarșitul tragic al tinerei | VIDEO FOTO

05:55, 24.03.2024 - O sala din Castelul Corvinilor adapostește un sicriu, in care s-ar afla scheletul unei domnițe. Locul a pastrat povestea cutremuratoare a unei foste locatare a castelului medieval din Hunedoara.

Cele mai infricoșatoare locuri din Romania. Se spune ca ar fi bantuite și ar ascunde secrete cumplite

16:16, 15.03.2024 - Romania este o țara bogata in istorie, mituri și legende, iar aceste elemente se reflecta in numeroasele sale locuri misterioase și infricoșatoare. De la castele medievale parasite la paduri intunecate și peșteri adanci, Romania ascunde numeroase secrete și povestiri inspaimantatoare. Iata cateva dintre…

Satul-fantoma cu cabina telefonica folosita ca WC. Povestea stranie a catunulului Tomnatec din Apuseni VIDEO

16:15, 07.03.2024 - Cele mai multe case din satul Tomnatec din Hunedoara au fost parasite in ultimele decenii. Una dintre gospodariile pustii atrage insa privirile calatorilor: foștii sai locatari au transformat aici o cabina telefonica stradala, intr-un WC.

Urmarire ca-n filme pe un drum din Apuseni: Cum a incercat un șofer ”MORT DE BEAT” sa scape de polițiști, ascunzandu-se intr-o padure

13:35, 06.03.2024 - Urmarire ca-n filme pe un drum din Apuseni: Cum a incercat un șofer ”MORT DE BEAT” sa scape de polițiști, ascunzandu-se intr-o padure Urmarire ca-n filme pe un drum din Apuseni: Cum a incercat un șofer ”MORT DE BEAT” sa scape de polițiști, ascunzandu-se intr-o padure Un șofer ”mort de beat” a incercat…


Ce parere ai despre aceasta stire?