Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Freză de pandemie. Politicienii, așa cum nu au mai fost văzuți vreodată

Publicat:

Frizeriile și saloanele de coafura sunt inchise pe perioada starii de urgența așa ca romanii se descurca fiecare cum poate. Politicienții nu fac excepție de la regula. De exemplu, , liderul USR, s-a tuns singur acasa.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

(doc) Veronica Dragalin a refuzat invitația la Parlament pentru explicații pe scandalul Raducanu: „Politicienii trebuie sa se abțina in a da ordine justiției”

13:11, 19.06.2024 - Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a refuzat sa se prezinte la audieri in Parlament pe cazul Tatianei Raducanu, la invitația Comisiei juridice numiri și imunitați. Intr-o scrisoare adresata președintei Comisiei, Veronica Roșca, facuta publica de Newsmaker, Dragalin a subliniat ca „Procuratura…

Scenariul lui Andrei Caramitru: Debarcarea lui Ciolacu ar crește riscul unei guvernari PSD-AUR

19:05, 16.06.2024 - Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, crede ca singurele opțiuni matematice pentru urmatorul guvern sunt PSD-PNL sau PSD+AUR pentru ca PNL și „progresiștii” nu au forța politica sa realizeze singuri o majoritate.

Bogdan Bob Radulescu spulbera politicienii clujeni: Nu va e rușine, ma, leprelor?/Va construiți apartamente cu miile, iar justiția, complice, tace!

11:20, 25.05.2024 - "Actorul Bogdan Bob Radulescu Le Da Autoritaților Locale 'Cu Lopata': 'Nu va e rușine, ma leprelor?'"Cunoscutul actor a postat un mesaj vehement pe rețelele de socializare, comparand evenimentele de inaugurare a unor proiecte locale cu o ceremonie de inmormantare, acuzand autoritațile de ipocrizie și…

CONSECINȚE Mancatul emoțional poate avea consecințe grave

10:35, 25.05.2024 - V-ati simtit vreodata coplesiti de probleme si ati decis ca rezolvarea consta in mancare? V-ati gasit vreodata mancand fara ca de fapt sa simtiti foame? The post CONSECINȚE Mancatul emoțional poate avea consecințe grave first appeared on Informatia Zilei .

Top 10 motive pentru care „totul electric” este o idee proasta

22:45, 25.04.2024 - Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par sa fie incantați de un obiectiv specific atunci cand vine vorba de a promova energia curata, insa lucrurile nu stau chiar așa.

Drumurile noastre toate se vor intalni, vreodata? Statisticile zic ca da, dar mai dureaza.

11:55, 22.04.2024 - Institutul Național de Statistica a publicat datele referitoare la evoluția și starea infrastructurii de drumuri și cai ferate din Romania, oferind o imagine precisa a situației actuale. Potrivit raportului, lungimea autostrazilor din Romania a inregistrat o creștere de 48 de kilometri, ajungand la…

Ce fac politicienii pentru voturi. Șoșoaca - filmare in roller coaster, Nicusor Dan - de vorba cu un caine

13:05, 02.04.2024 - Anul electoral 2024 ii determina pe politicieni sa se filmeze in ipostaze inedite sau sa faca lucruri ieșite din comun pentru a obține voturi, fie ca vorbim despre alegerile locale, europarlamentare, parlamentare sau prezidențiale.

Coliban, tun la final de mandat. Primaria Brașov, disperata sa dea peste un mil. euro pe un imobil in litigiu

12:55, 26.03.2024 - Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grabește sa incheie o afacere imobiliara profitabila pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale caror firme au obținut contracte cu ministerul controlat de oameni ai liderului USR Dan Barna. Peste un milion de euro vrea sa plateasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?