Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fraţii Winklevoss investesc într-o reţea de socializare specializată

Publicat:

, cei care l-au acuzat pe ca le-a furat ideea Facebook, se pregatesc sa intre pe piata retelelor de socializare cu un site specializat.

, cunoscuti pentru batalia pe care o duc in justitie impotriva lui privin infiintarea ., au investit intr-o retea de socializare pentru investitorii profesionisti numita SumZero, informeaza .

Tyler si au alocat deja un milion de dolari retelei SumZero, construita de absolventii de si…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețea specializata pe furtul de colete din lockere, destructurata de polițiștii din Timiș

16:10, 29.04.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș sub coordonarea procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Timișoara au destructurat o grupare specializata in furturi de colete din lockerele unor societați de curierat. Trei barbați au fost arestați.

Gemenii miliardari cunoscuti pentru ca l-au dat in judecata pe Mark Zuckerberg pentru ca le-ar fi furat ideea pentru Facebook investesc in fotbal

10:35, 13.04.2024 - Cameron si Tyler Winklevoss, gemenii miliardari cunoscuti pentru ca l-au dat in judecata pe Mark Zuckerberg pentru ca le-ar fi furat ideea pentru Facebook, investesc milioane de dolari intr-un mic club de fotbal englez, transmite CNBC.

Gemenii Winklevoss, cei care l-au dat in judecata pe Zuckerberg, investesc intr-un club de fotbal englez

09:10, 13.04.2024 - Cameron si Tyler Winklevoss, gemenii miliardari cunoscuti pentru ca l-au dat in judecata pe Mark Zuckerberg pentru ca le-ar fi furat ideea pentru Facebook, investesc milioane de dolari intr-un mic club de fotbal englez, transmite CNBC.

Video - Un barbat a spart sediul PSD Arad, alaturi de cainele sau, in timp ce era live pe o rețea de socializare

13:51, 19.03.2024 - Un barbat din Arad a spart sediul PSD in timp ce transmitea acest lucru in direct pe o retea de socializare, apoi a sustras un drapel prins de perete, a lasat un bilet ca a trecut pe acolo si s-a autodenuntat, fiind acum cercetat penal, scrie Agerpres. Barbatul era insotit de un caine prins in lesa…

Sosoaca, promovata de oamenii lui Putin. Ce mesaj al senatoarei a distribuit Dmitri Rogoz pe o rețea de socializare rusa

14:35, 06.03.2024 - Dmitri Rogozin, fostul șef al Agenției Spațiale ruse, actual senator al regiunii Zaporojie, din sudul Ucrainei, care a fost ocupata de Rusia, a publicat pe o rețea de socializare ruseasca o declarație politica a senatorei Diana Sosoaca, la cerința acesteia.


Ce parere ai despre aceasta stire?