Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO/VIDEO - Legenda culturismului internațional, Rafael Santonja, la deschiderea campionatului mondial: „Iubesc Bistrița!”

Publicat:

Bistrița a facut fața cu brio organizarii de Bodybuilding și Fitness, in ciuda cerințelor imense. La deschiderea evenimentului, care anul acesta s-a invartit in jurul lui Dracula, legenda culturismului mondial a marturisit ca iubește Bistrița.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, in premiera la Timișoara. Romania participa cu 40 de sportivi

14:40, 26.04.2024 - Rafael Santonja, președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness, este prezent la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness gazduit la final de aprilie de Timișoara. Romania va participa cu un lot format din 40 de sportivi.

Mutare de ultima ora pentru afaceriști: S-a aprobat deschiderea unui nou punct de trecere la frontiera cu Ungaria

23:05, 25.04.2024 - Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, o hotarare care aproba deschiderea unui punct de trecere a frontierei de stat la Beba Veche (Romania) - Kubekhaza (Ungaria), in vederea descongestionarii traficului rutier in zona si pentru a facilita trecerea atat in Ungaria, cat si in Serbia (prin Ungaria). Punctul…

Doliu in lumea sportului internațional! A murit o legenda / FOTO

11:00, 11.04.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani. Potrivit presei locale, acesta a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

O companie auto chineza este aproape de deschiderea unei fabrici in Spania

11:05, 10.04.2024 - Chery Auto, o companie chineza care vinde mașini in cateva țari europene, este aproape de a parafa o ințelegere prin care va putea sa construiasca mașini la o uzina de la Barcelona, fabrica inchisa de Nissan in 2021.

Orașele din Europa ideale pentru deschiderea unui start-up. Locul pe care se situeaza Bucureștiul

20:36, 24.03.2024 - Parisul a fost desemnat cel mai bun oraș pentru start-up-uri, urmat indeaproape de Madrid și Barcelona, intr-un nou raport realizat de compania de formare The Knowledge Academy din Marea Britanie.

Cristian Pistol: Aktor a inceput astazi montarea grinzilor pasajului de la nodul dintre A0 si A1 – VIDEO

13:56, 13.03.2024 - ”Aktor a inceput astazi montarea grinzilor pasajului de la nodul dintre A0 si A1. In acest moment sunt lansate cele 3 tabliere ale deschiderii 3 (pe calea 1) a pasajului situat pe lotul 3 al A0 Sud. Maine, constructorul grec continua montarea tablierului metalic pe deschiderea 3 de pe calea 2”, anunta,…

Topoloveni: Deschiderea temporara a sezonului de biciclete in cinstea zilelor de 1 și 8 Martie

13:15, 01.03.2024 - Orașul Topoloveni se pregatește sa marcheze deschiderea temporara a sezonului de biciclete in cinstea zilelor de 1 și 8 Martie. ’’Intr-o inițiativa dedicata comunitații noastre iubitoare de ciclism, vom oferi o saptamana speciala in care o stație cu 20 de biciclete (statia de langa Raiffeisen Bank)…

Cum a aratat vacanța primilor turiști ruși in Coreea de Nord. Phenianul a promis pentru ei o stațiune cu „17 hoteluri, 37 de restaurante și o plaja luxoasa de 4 kilometri”

18:40, 15.02.2024 - Presa rusa de stat și un grup de 98 de turiști din 11 regiuni ale țarii au vizitat Coreea de Nord in perioada 9-12 februarie, relateaza Gazeta și agenția de stat RIA Novosti.A fost cel mai mare grup de turiști straini care a vizitat vreodata Coreea de Nord. Sejurul a durat 4 zile, iar rușii au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?