Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO VIDEO Corina şi Smiley au concertat la festivalul din Hunedoara

Publicat:

 

Imbracata intr-o tinuta extravaganta, Corina a concertat in fata unui public entuziasmat de aparitia ei. Un grup de copii a fost invitat pe scena pentru a dansa alaturi de artista.


Smiley a fost intampinat cu ovatii de hunedoreni. Vedeta a invitat publicul sa cante alaturi de ea.
Concertele din ultima zi a festivalului s-au incheiat in apropiere de miezul noptii, cu un spectacol de lumini si lasere.

municipiului Hunedoara s-a intins pe parcursul intregii saptamani si a avut un buget de peste 200.000 de lei, cea mai mare parte a cheltuielilo…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Delia, ipostaza aparte de Paste. Ce face vedeta, a fugit de aglomeratie, iar fanii au felicitat-o: „Mi-au ramas cozonacii in gat”

18:25, 06.05.2024 - In acest an, Delia Matache nu a petrecut Paștele in Romania, ci a plecat intr-o vacanța de vis intr-un loc mirific din Europa. Solista este cunoscuta pentru pasiunea sa pentru calatorii, așa ca nu putea sa nu faca din nou o escapada. Pe rețelele de socializare, Delia și-a incantat fanii cu imagini inedite…

Vacanța de vedeta. Giulia Nahmany, confesiuni de suflet despre bunica ei. Femeia are aproape 100 de ani: „Are un stil de viața atat de sanatos”

19:15, 04.05.2024 - Giulia Nahmany a venit in Romania pe cand avea 12 ani, dupa o buna perioada in care ea și parinții s-au mutat in Belgia. Vedeta are o relație apropiata și cu bunica ei, care locuiește in Israel și despre care spune ca i-a dat o mulțime de lecții.

Se contruiește un nou Drum Expres in Romania: va duce direct in destinația favorita de vacanța a romanilor

07:05, 23.04.2024 - Presedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, anunta, luni seara, ca va fi lansata icitatia pentru studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Bucuresti-Giurgiu, investitie de 300 de milioane de euro. Pentru turiștii din Romania, care prefera sa merga in Bulgaria, acest nou Drum Expres va asigura o conexiune…

Vacanța de vedeta. La ce facultate iși dorește sa mearga Patrick, fiul Geaninei Ilieș. Baiatul prezentatoarei vrea sa se mute departe de Romania / VIDEO

16:56, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a fost invitata la ediția de astazi a emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, unde a vorbit despre vacanțele in care a fost, dar și despre fiul ei. Prezentatoarea TV a marturisit la ce facultate iși dorește sa mearga Patrick. Baiatul vedetei vrea sa se mute departe de Romania.

Smiley și Gina Pistol au plecat in Bali. Cu ce se ocupa acolo vedeta: „El este intr-o tabara de muzica, iar eu vreau sa fiu spontana”

16:55, 04.04.2024 - Smiley și Gina Pistol sunt in Bali, dar artistul nu se bucura de o vacanța la soare, el e acolo la munca. In schimb, Gina Pistol are grija sa iși organizeze programul dupa bunul plac, se plimba des și descopera locuri noi. In urma cu aproximativ o saptamana, Smiley și Gina Pistol au plecat din Romania…

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.


Ce parere ai despre aceasta stire?