Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO VIDEO Aplicaţie militară americană în coasta Ucrainei. Poligonul Babadag a fost transformat în câmp de luptă

Publicat:

Revenim cu amanunte. 

Aplicatie romano-americana in poligonul de la Babadag a inceput la Babadag 0 0 (0 voturi) Vizionez mai tarziu

Un militar american arata confraților sai cum se folosește o pușca dotata cu luneta. FOTO dvidshub.net

Imagini din aceeasi galerie Distribuie imaginea 0 share Tweet 1 Live 1 vizitatori citesc articolul in acest moment

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marturiile unor voluntari ruși care lupta impotriva lui Putin in tranșeele din Ucraina. Ce spun despre incheierea razboiului

12:31, 18.04.2024 - Exista trei grupuri armate rusești care lupta impreuna de partea Ucrainei. Acestea au in comun opoziția fața de Vladimir Putin, nutrind unanim convingerea ca o soluție politica nu mai este viabila, relateaza El Pais (USA).

Armata americana a trimis Ucrainei arme și muniții iraniene confiscate de la rebelii Houthi din Yemen

18:00, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat, marti, ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise intial de Iran rebelilor Houthi din Yemen, dar confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Rusia a intrat oficial in stare de razboi! De ce s-a transformat ”operațiunea militara speciala” a lui Putin

17:35, 22.03.2024 - Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a acordat recent un interviu in care a vorbit despre razboiul din Ucraina, dar și cum a ajuns Rusia in stare de razboi. Rusia a intrat oficial in stare de razboi! O spune chiar purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, care a acordat recent…

Ambasadoarea americana la București mulțumește romanilor pentru sprijinul oferit Ucrainei: „Apreciem mult ce a facut Romania”

14:00, 15.03.2024 - Ambasadoarea Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Kathleen Kavalec, a declarat, vineri, ca SUA „apreciaza foarte mult ce a facut Romania” pentru sprijinirea Ucrainei dupa invazia ruseasca inceputa acum doi ani.

Romanii care lupta pe frontul din Ucraina au fost dați in urmarire de Rusia

11:05, 12.03.2024 - Peste 700 de voluntari straini care lupta pe front de partea Ucrainei, printre care se numara cetațeni din Romania, Țarile de Jos, Noua Zeelanda, Norvegia și Polonia, au fost dați in urmarire de Rusia, a anunțat Comitetul rus de Investigații, potrivit agenției ruse de presa TASS.

Escaladeaza 'micul razboi' dintre Polonia și Ucraina: ucrainenii se uita cu groaza la imagini/ VIDEO

07:05, 26.02.2024 - Aproximativ 160 de tone de cereale ucrainene au fost distruse intr-o gara poloneza, pe fondul protestelor ample ale fermierilor, in ceea ce un inalt oficial ucrainean a declarat duminica a fost un act de ”impunitate si iresponsabilitate”, transmite Reuters. Fermierii polonezi care protesteaza in…

Oficiali occidentali fac dezvaluiri - Problema cu care se confrunta Rusia și afecteaza razboiul din Ucraina

22:20, 21.02.2024 - Oficiali occidentali fac dezvaluiri - Problema cu care se confrunta Rusia și afecteaza razboiul din Ucraina Rusia nu dispune de o productie interna de munitie suficienta pentru a face fata nevoilor sale in razboiul impotriva Ucrainei, dar cu toate acestea, presedintele Vladimir Putin nu a renuntat…


Ce parere ai despre aceasta stire?