Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Uriaşa transformare a colţului de Rai al lui Arsenie Boca de la Prislop în ultimele două decenii

Publicat:

Cea mai faimoasa manastire din Ardeal a trecut prin transformari spectaculoase in ultimii ani, iar investitiile in asezarea de la Prislop si in imprejurimile ei continua, incurajate de „fenomenul ”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un județ din Ardeal va avea un al doilea aquapark! Clujenii așteapta de mai bine de 10 ani

15:20, 12.04.2024 - Un aquapark modern va fi construit in județul Satu-Mare. Complexul va fi situat in comuna Odoreu, la cațiva kilometri de municipiu.Proiectul ultramodern va costa 27 de milioane de euro și se va intinde pe o suprafața construita totala de 9.053 metri patrați, potrivit presasm.ro.Complexul va fi format…

Porțile de Fier ale Transilvaniei sunt reanimate dupa cinci decenii. Aici se afla legendara Tapae VIDEO

22:05, 07.04.2024 - Abandonata in 1978, calea ferata cu cremaliera care traversa Porțile de Fier ale Transilvaniei a fost revitalizata in ultimii doi ani ca traseu turistic, pe Via Transilvanica. Aici s-ar afla antica Tapae – locul unor mari batalii dintre daci și romani.

Peisaj dezolant pe șantierul unei autostrazi din Ardeal. „Riscul de a pierde banii europeni e maxim” VIDEO

11:05, 22.03.2024 - Șantierul A3 Nadașelu-Zimbor-Poarta este aproape pustiu. Daca in toamna anului trecut, ritmul de lucru este impresionant pentru Romania, acum șansele de incadrare in jaloanele PNRR sunt minime, susțin specialiștii de la Asociația Pro Infrastructura

Sute de obiecte de arta celebre au fost furate din Romania in ultimele trei decenii. Autoritațile le-au pierdut urma

23:05, 13.03.2024 - Lipsa masurilor de securitate, a camerelor de luat vederi și a pazei au fost principalele motive pentru care in ultimele trei decenii au avut loc sute de furturi de obiecte patrimoniale din muzeele, universitațile sau bisericile din Romania.

Dezastrul de la bacalaureat. Patru licee dintr-un județ din Ardeal nu vor mai putea organiza examen de admitere

16:20, 21.02.2024 - Din cauza promovabilitații zero sau aproape de zero la sesiunile de vara și de toamna ale examenului de bacalaureat, din anul 2023, patru licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul sa organizeze admitere in clasa a IX-a, la zi.

Creatura uriașa cu statura umana, care merge in doua picioare, surprinsa la marginea șoselei. Un vanator a filmat totul ingrozit

15:16, 13.02.2024 - Un barbat a surprins o creatura inspaimantoare in timp ce se afla la vanatoare. Pentru ca era sigur ca nimeni nu il va crede, a scos telefonul și a filmat, iar imaginile au facut inconjurul lumii. Nici pana astazi nu se știe ce era creatura cu statura de om care da tarcoale șoselei.

Decenii de cercetare s-au dus pe apa sambetei dupa ce congelatorul unui institut din Suedia s-a stricat

11:20, 06.02.2024 - Munca cercetatorilor de la Institutul Karolinska din Stockholm s-a dus pe apa sambetei, dupa ce eșantioanele colectate timp de zeci de ani au fost distruse in urma unei defecțiuni a unui congelator in timpul sarbatorilor de iarna, relateaza The Guardian.

Aproape 20 de mii de persoane ajutate de Arhiepiscopia Clujului in 2023, suma e uriașa

14:15, 05.02.2024 - Sambata, 3 februarie 2024, la sediul Facultații de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca, sub presedintia Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, s-au desfasurat lucrarile Adunarii Eparhiale și a fost prezentat bilantul activitatilor Arhiepiscopiei Clujului din anul 2023 sub aspect…


Ce parere ai despre aceasta stire?