Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Stătea la brațul celui mai puternic bărbat și era invidiată de toată femeile! Uite cum arată în prezent "Hurrem"

Publicat:

Actrița Meryem Uzerli a devenit celebra dupa ce a interpretat-o pe Hurrem, intr-un cunoscut serial turces. Pe micul ecran era o femeie puternica ce ar fi facut orice pentru omul pe care il iubește.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Denisa, ademenita de un barbat in mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici in prezent nu ii da pace: „La prima intalnire...”

20:01, 08.05.2024 - Denisa susține ca traiește un coșmar de cand a vorbit pentru prima data cu un barbat cunoscut pe Facebook. Prima lor conversația a fost acum trei ani, iar de atunci, Eugen nu ii da pace tinerei. S-ar fi ajuns inclusiv la amenințari cu moartea.

Un nou proiect in Parlament: Femeile s-ar putea pensiona mai repede! Vezi cum este posibil!

16:50, 28.04.2024 - Un nou proiect de lege care ar permite femeilor sa se pensioneze anticipat a fost depus in Senat de catre mai mulți parlamentari PNL. Conform acestui proiect, femeile se vor putea pensiona mai devreme, in funcție de numarul copiilor pe care i-au nascut. In cazul in care legea va fi adoptata, femeile…

Un barbat prins in flagrant cand primea 20.000 de euro mita promițand ca va scapa un inculpat, trimis in judecata de DNA

12:15, 24.04.2024 - Procurorii DNA au trimis in judecata un barbat acuzat ca a cerut și a primit 20.000 de euro, acesta susținand ca are putere sa influențeze judecatorii de la Curtea de Apel București pentru a da o sentința favorabila celui caruia i-a cerut mita.Mai precis, inculpatul a susținut ca, daca primește suma…

Xtra Night Show. Fernando de la Caransebeș e un barbat liber. Motivul pentru care a divorțat de soția sa: "Eu am mers mai mult..." / VIDEO

23:30, 05.04.2024 - A trecut ceva vreme buna de cand Fernando de la Caransebeș a disparut din lumina reflectoarelor. Prezent in aceasta seara in platoul Xtra Night Show, acesta a marturisit ca este un barbat liber și a vorbit despre motivele pentru care a divorțat de soția sa.

Copila batjocorita repetat de un barbat din Galați in locuința in care statea cu chirie. Agresorul a fost arestat

13:16, 15.03.2024 - Mama unei fete de 15 ani a anunțat Poliția cand adolescenta i-a povestit ca a fost violata, de mai multe ori, de un barbat de 30 de ani in imobilul din Galați in care acesta locuiește cu chirie.

Ordin de protecție pentru un barbat care și-a agresat mama și fosta soție. Femeile, aparate de instanța

20:15, 19.02.2024 - Judecatoria Pitești a emis in ultimele luni doua ordine de protecție pe numele unui barbat care și-a lovit mama și fosta soție. Piteșteanul violent a fost evacuat temporar din casa și obligat sa nu se apropie de cei dragi.


Ce parere ai despre aceasta stire?