Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Nicoleta Guţă s-a pozat complet nemachiată! Cum arată cu adevărat chipul manelistei

Publicat:

este în plina transformare care uimeste pe toata lumea. A reusit sa aiba corpul visat dupa ce s-a operat la stomac, iar acum are curaj sa pozeze si fara machiaj.
Fiica cea mare a lui nu apare foarte des în starea ei naturala. Totusi, blonda a facut o exceptie la începutul acestei primaveri si s-a pozat fara fard. Diferenta este, fara doar si poate, evidenta.


Chiar daca nu este machiata, nu este 100% naturala. Blonda a ajuns sa arate ca acum dupa ce si-a pus inel la stomac si dupa ce si-a tatuat sprâncenele.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noile bancnote cu chipul Regelui Charles III intra in circulație: Marea diferența fața de cele de pe vremea Reginei

11:50, 10.04.2024 - La Palatul Buckingham, regele a primit primele dintre noile bancnote de 5 lire sterline, 10 lire sterline, 20 lire sterline și 50 lire sterline, pe care apare portretul sau. Acest lucru urmeaza tradiția ca monarhul sa primeasca primele emisiuni de bancnote noi, relateaza BBC, potrivit adevarul.ro .

Nicoleta Guța, ținta hakerilor! Fiica lui Nicolae Guța a ramas fara contul de socializare. Ce suma incredibila i-au cerut pentru a-l recupera: ”Imi e frica”

22:50, 03.04.2024 - Nicoleta Guța se confrunta cu mari probleme! Cantareței i s-a furat contul de socializare, mai precis pagina personala de Facebook, acolo unde avea peste jumatate de milion de urmaritori. Acum, i s-au cerut 1000 de dolari pentru a putea sa-și recupereze contul! Ce spune fiica lui Nicolae Guța despre…

Romania se dezice de fiica ei și fiica, Basarabia, se leapada de mama ei naturala

09:56, 28.03.2024 - 27 Martie 2024 27 Martie este o zi de importanța capitala in faurirea destinului Romaniei. 27 Martie 1918 a insemnat piatra de temelie pe care s-a construit statul național și intregit al romanilor. Asta a fost pe 27 Martie 1918, dar astazi, 27 Martie 2024, la 106 ani distanța autoritațile romane nu…

Diferența dintre o branza naturala și una care conține chimicale. Un producator ardelean explica: „Ne punem semne de intrebare”

10:50, 15.03.2024 - Consumatorul roman este puțin atent la alimentele pe care le consuma, arata ultimele studii. In cazul branzeturilor, spre exemplu, nu multi stiu cum sa le aleaga pe cele care nu contin chimicale sau lapte praf. Exista insa cateva metode prin care putem identifica daca branza este naturala sau nu, eliminand…

Acces Direct. A vandut tot ca sa iși gaseasca fiica rapita. Suspectul principal ar fi fost lasat liber de polițiști: „Consuma droguri” / VIDEO

18:16, 11.03.2024 - Caz șocant in Caracal! Fiica a disparut de 25 de ani de acasa, rapita de o rețea de proxeneți. Tatal a luat ancheta in propriile maini și a mers pe urmele raufacatorilor. Suspectul principal ar fi fost lasat liber de polițiști.

Ce raspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa, acum adolescenta, cand i-a spus ca vrea sa iși cunoasca viitorul ginere

09:11, 06.03.2024 - Fostul mare afacerist Irinel Columbeanu (66 de ani), care, in prezent, traiește singur intr-o camera de la azilul de batrani din Ghermanești, ține legatura cu fiica sa, Irina (17 ani), stabilita, cu mama sa, in SUA. Intr-o discuție cu adolescenta, i-a zis ca și-ar dori sa ajunga in America.

Combinația perfecta dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Imagini rare cu chipul lui Wyatt, fiica celebrilor actori

16:11, 23.02.2024 - Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Deși iși exprima afecținea fațiș, cei doi sunt foarte discreți in privința vieții personale și, mai ales, in privința copiilor.

Ultima apariție a lui Meghan Markle a șocat. Greșeala facuta i-a schimbat complet chipul

22:10, 20.02.2024 - Ultima apariție a lui Meghan Markle, surprinsa de fotografi, a șocat utilizatorii online. S-a vorbit despre un tratament efectuat greșit sau pur și simplu despre neglijența fostei actrițe de la Hollywood. Chipul sau a fost foarte diferit… Nimeni nu știe ce s-a intamplat, de fapt. Foto Prințul Harry…


Ce parere ai despre aceasta stire?