Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Mihaela CĒlin xi soţul sĒu au plecat în luna de miere, la o sĒptĒmânĒ dupĒ nuntĒ. Ce destinaţie uimitoare au ales!

Publicat:

, frumoasa prezentatoare de la xtiri, a plecat cu sotul sEu in luna de miere. La o sEptEmanE dupE ce xi-au jurat iubire vexnicE in fata , xtirista xi-a luat sotul xi au zburat nu foarte departe, insE, de Romania.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salariul de nabab al lui Sergiu, soțul primariței Clotilde Armand. Barbatul lucreaza la un prestigios institut din Romania

12:15, 24.04.2024 - Sergiu Moroianu nu este un om oarecare, ci un matematician de succes, care a absolvit celebrul Massachussets Institute of Technology, cea mai importanta facultate de matematica din lume.UNDE LUCREAZA ACUM BARBATUL ȘI CE SALARIU URIAȘCAȘTIGA LUNAR!

Povestea de dragoste dintre Jamila și soțul marocan bate orice film. Nu a fost dragoste la prima vedere: „Nu-mi placeau pozele lui”

12:30, 01.04.2024 - Jamila este una dintre cele mai cunoscute bucatarese din Romania. Rețetele sale fac furori in mediul online și sunt testate de o mulțime de gospodine. Pe cat de iubita și celebra este ea, pe atat de retras este partenerul ei de viața. Cine este soțul marocan și ce poveste de dragoste ascund. Cine este…

Silvestru Șoșoaca acuza ca el și soția sa au divorțat din cauza SIE: Serviciile se tem de SOS Romania

12:55, 26.03.2024 - Scandalul dintre Diana Șoșoaca și soțul ei, Silvestru, continua! Soțul senatoarei spune ca a depus deja actele de divorț și acuza ca separarea lor ar fi avut loc din cauza serviciilor secrete, mai exact a SIE, care se teme de forța electorala a SOS Romania. Iata ce a acuzat Silvestru Șoșoaca pe Facebook"EA…

Carmen Grebenișan a divorțat de soțul ei, Alex Militaru! O noua desparțire in showbiz. Vedeta a confirmat / FOTO

15:15, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan a divorțat de soțul ei, Alex Militaru! Este o noua desparțire in showbiz-ul din Romania. Vedeta a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat fosta concurenta de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Cea mai sigura țara din lume pentru vacanțe. Turiștii vor fi mereu in siguranța, unde se afla Romania

16:30, 19.02.2024 - Daca nu știai inca unde sa calatorești anul acesta și vrei o destinație sigura, iata ce spun specialiștii. Aici, turiștii vor fi mereu in siguranța și nu au niciun motiv sa stea cu teama. Unde se situeaza Romania și care sunt țarile pentru care ar trebui sa optezi. Cea mai sigura destinație turistica…

Delia Matache, o noua vacanța departe de Romania. Ce destinație a ales artista de aceasta data: „Este de vis” / FOTO

00:00, 13.02.2024 - Dupa ce, in urma cu cateva zile, și-a sarbatorit ziua de naștere pe scena, Delia Matache a plecat intr-o noua vacanța. Artista adora sa calatoreasca, așa ca, a dat temperaturile modeste din Romania pe vremea mai calduroasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?