Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Interzis minorilor! Actriţa din "Game of Thrones" a pozat complet dezbrăcată

Publicat:

Imagini interzise cardiacilor si minorilor! Actrita din "Game of Thrones" a renuntat la inhibitii si haine si a pozat complet goala pentru "", într-un pictorial alb-negru.

, interpreta Anarei din "Game of Thrones", a realizat un pictorial incendiar pentru .



Actrita a renuntat la haine si a pozat complet goala, având zonele intime acoperite cu stikere, astfel încât sa nu dezvaluie chiar tot, potrivit mirror.co.uk.



În "Game of Thrones", Ollie…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu in metrou. Cum s-a pozat in transportul in comun: „Faima nu te poate opri sa faci lucruri normale”

17:15, 23.04.2024 - Adelina Pestrițu a circulat cu metroul și a publicat pe rețelele sociale o fotografie realizata in timpul calatoriei. Dupa multele imagini realizate in mașini și destinații de lux, fotografia din transportul in comun a atras atenția oamenilor.

Cea mai frumoasa antrenoare de fitness din Romania, apariție fara sutien. Imaginile senzuale au disparut de pe internet

15:56, 22.03.2024 - Cea mai frumoasa antrenoare de fitness din Romania, a renunțat la inhibiții. Femeia cu un trup sculptat a renunțat la in inhibiții, dar și la sutien și s-a fotografiat intr-o ipostaza surprinzatoare. A urcat imaginile senzuale pe rețelele de socializare, dar au disparut la scurt timp. Imagini senzuale…

Imagini bomba! „Cea mai frumoasa jucatoare” a renunțat la sutien la petrecerea de la Super Bowl

10:05, 13.02.2024 - Kansas City Chief a facut spectacol la Super Bowl, dar turul tabloidelor l-a facut Kayla Simmons, supranumita „cea mai frumoasa femeie din volei”, care a venit cu o rochie cu decolteu generos la petrecerea fanilor.  Kansas City Chiefs și-a aparat trofeul NFL, dupa un Super Bowl LVIII electrizant care…


Ce parere ai despre aceasta stire?