Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Fosta lui Onoriu se lăfăie în cadouri scumpe, după ce s-a cuplat cu un medic estetician: "N-am cerut nimic de la viaţă"

Publicat:

, fosta iubita a lui , se lafaie in cadouri scumpe de cand s-a cuplat cu un cunoscut medic estetician. Recent, bruneta a primit cadou o masina care valoreaza cateva zeci de mii de euro.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

David are nevoie de ajutor, pentru a lupta cu cancerul: Suma necesara este de 15.000 de euro

14:15, 12.05.2024 - David, un copil plin de viața și mereu zambitor, se confrunta cu o provocare imensa in viața sa frageda. Recent diagnosticat cu Sarcom Ewing, o forma rara de cancer osos, David lupta acum nu doar pentru zambetul sau, dar și pentru viața insași.

O cunoscuta prezentatoare TV din Romania traiește in teroare! Este amenințata cu moartea de fostul iubit

20:20, 23.04.2024 - O cunoscuta prezentatoare TV din Romania traiește in teroare! Este amenințata cu moartea de fostul iubitCristina Cioran a facut dezvaluiri șocante. Fosta prezentatoare TV spune ca traiește in teroare de cand s-a desparțit de tatal fetiței ei. Chiar daca a cerut recent un ordin de protecție impotriva…

O cunoscuta prezentatoare TV din Romania, amenințata cu moartea de fostul iubit. Vedeta traiește in teroare

07:30, 23.04.2024 - Cristina Cioran trece prin clipe de coșmar. Fosta prezentatoare TV este in continuare amenințata de fostul partener de viața și spune ca se teme pentru viața ei. Recent, vedeta a cerut un ordin de restricție impotriva lui, insa barbatul continua sa o amenințe. Cristina Cioran a dezvaluit ca s-a intalnit…

Vica Blochina, detalii despre coșmarul prin care a trecut, dupa ce fiul ei a decis sa se mute la Victor Pițurca: „Am eșuat ca mama”

08:55, 17.04.2024 - Vica Blochina a trecut prin momente greu de imaginat, dupa ce fiul ei, Edan, a decis sa se mute definitiv la Victor Pițurca, tatal sau. Fosta balerina a declarat in cadrul unei emisiuni online ca a „eșuat ca mama”.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica Blochina și-a deschis sufletul…

Viața unui francez care s-a mutat in vara anului trecut la Sibiu: "In Franța sunt mulți oameni care stau pe marginea drumului și cer ajutor, dar eu nu-i asimilez ca romani"

18:01, 30.03.2024 - Mickael Panos, 27 de ani, a venit de la Miercurea Ciuc la Sibiu și este unul dintre jucatorii de baza ai lui Claudiu Niculescu la liderul ligii secunde, CSC Șelimbar. Recent, aceasta a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns sa joace fotbal intr-o comuna din Romania cu nici 20.000 de locuitori.

Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea mamei. O raceala a doborat-o: „Ma gandeam la glume, ce a spus fiecare. Un mecanism de autoaparare”

09:45, 07.03.2024 - La inceputul anului, Catalin Bordea și-a pierdut mama. Femeia a incetat din viața, la numai 55 de ani, dupa ce s-a luptat cu o boala nemiloasa: cancerul. Recent, comediantul a facut noi dezvaluiri dureroase despre moartea celei care i-a dat viața. Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea…

Horia Moculescu susține ca Mariana are datorii la el. Neințelegerile continua la 20 de ani de la divorț: „Nu pot sa cred cat tupeu are”

10:45, 05.03.2024 - Mariana și Horia Moculescu au divorțat in urma cu 20 de ani, insa neințelegerile dintre cei doi nu s-au incheiat nici in ziua de astazi. Compozitorul susține ca fosta soție are sa-i dea inapoi o anumita suma de bani.Celebrul compozitor marturisește ca fosta lui soție a plecat din casa in care au locuit…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?