Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Era în tandre:uri cu Victor Slav, dar s-a ~reprofilat! Ana Roman se afi"eazĒ la bra:ul unui bĒrbat misterios

Publicat:

A avut parte de o legEturE pe termen scurt cu fostul bEiat de la meteo, , dar a ajuns sE se afi"eze la bra:ul unui super bErbat! a ~infuriat rEu to:i bErba:ii care o visau la ei in a"ternuturi, cEci focoasa brunetE e deja ~luatE.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident misterios la Eurovision. Un concurent nu a participat la repetiții

19:25, 10.05.2024 - Cantarețul Joost Klein care reprezinta Olanda la concursul Eurovision nu a participat la repetiții. Organizatorii nu au oferit explicații. De asemenea, nu se știe daca olandezul va mai participa la marea finala.

Vinzarea secolului pentru un tablou misterios al lui Klimt

22:36, 24.04.2024 - Tabloul "Portretul domnisoarei Lieser" al lui Gustav Klimt, cu o valoare estimata intre 30 si 50 de milioane de euro, urmeaza sa fie scos la licitatie miercuri la Viena, in pofida semnelor de intrebare legate de provenienta sa. Evenimentul este unul istoric, "nicio opera comparabila" nefiind vreodata…

Claudia Patrașcanu, prima reacție dupa ce Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in Dubai cu copiii sai: „E drept raspunzator pentru ei”

10:40, 08.04.2024 - Claudia Patrașcanu a reacționat dupa ce s-a aflat ca Gabi Badalau a plecat in vacanța, in Dubai, cu cei doi baieți ai sai, iar alaturi de ei se afla și Bianca Dragușanu cu fiica sa. Artista se rasfața cat timp a ramas singura acasa.De cateva zile, Gabi Badalau se afla in Dubai alaturi de cei doi baieți…

Un fost medium CIA susține ca a identificat zona in care se afla ramașițele unui copil de doi ani, disparut in mod misterios dintr-un catun din Alpii francezi

21:11, 02.04.2024 - Continue reading Un fost medium CIA susține ca a identificat zona in care se afla ramașițele unui copil de doi ani, disparut in mod misterios dintr-un catun din Alpii francezi at Info real.

Shakira, in ipostaze tandre cu un actor din Emily in Paris, cu 16 ani mai tanar decat ea

09:06, 21.03.2024 - Shakira, in ipostaze tandre cu un actor din Emily in Paris, cu 16 ani mai tanar decat ea Continue reading Shakira, in ipostaze tandre cu un actor din Emily in Paris, cu 16 ani mai tanar decat ea at Tabu.

Bill Clinton iși apara decizia extinderii NATO. Mesaj misterios privind finalul razboiului din Ucraina: „Putin nu va trai veșnic”

13:15, 13.03.2024 - Fostul președinte american Bill Clinton a aparat decizia privind extinderea NATO spre Est in urma cu 25 de ani, pe cand era in Biroul Oval de la Casa Alba, intr-o conferinta organizata marti la Praga, cu ocazia aniversarii aderarii Republicii Cehe, Poloniei si Ungariei la Alianta Nord-Atlantica.

Liderul Al-Qaeda a murit intr-un mod misterios: gruparea și-a ales deja un alt comandant

08:46, 11.03.2024 - Gruparea jihadista Al-Qaeda din Peninsula Araba (AQAP) a transmis, printr-un mesaj video, ca liderul sau, Khalid Batarfi, a murit, relateaza Rador Radio Romania. Inregistrarea video, difuzata pe pagina de internet a gruparii jihadiste, nu menționeaza cauzele decesului liderului sau.Khalid…

„S-a reprofilat” in pandemie: Un student la economie și finanțe, condamnat la 7 ani inchisoare pentru trafic de droguri

09:30, 04.03.2024 - Un student la economie și finanțe a fost condamnat la 7 ani inchisoare pentru trafic de droguri. Tanarul de 22 de ani a fost reținut in perioada pandemiei Covid-19, cu 60 pliculețe de drog sintetic de tip PVP in buzunare.


Ce parere ai despre aceasta stire?