Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Cristi din Banat a dat fuga la medicul estetician: "A zis că doar supă pot suge cu paiul"

Publicat:

Cristi din Banat a ajuns de nerecunoscut! Devenit celebru in urma unei melodii pe care a filmat-o in apa, inconjurat de petale de trandafiri, barbatul a decis sa faca niște schimbari in viața lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Expozitia 'Crampeie identitare: farmecul vietii svabesti' aduce nostalgia mostenirii etnicilor svabi in Banat

12:15, 18.03.2024 - Franturi ale mostenirii lasate de etnicii svabi in Banat si pastrate, in parte, in Muzeul "Stefan Jager" din Jimbolia vor fi prezentate in cadrul unei expozitii intitulate "Crampeie identitare: farmecul vietii svabesti", care va fi vernisata, marti, la ora 18,00, la Centrul de Proiecte Timisoara. Curatorul…

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Medicul estetician acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

13:26, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a mutilat mai multi pacienti este cercetat sub control judiciar. El are interdictia de a mai efectua operatii.„Fata de persoana in cauza au fost dispuse: masura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile, interdicția de a efectua intervenții chirurgicale de orice…

Shamieh Hussein, medicul estetician al vedetelor, acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

09:45, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a efectuat mai multe interventii chirurgicale in urma carora mai multi pacienti au suferit afectiuni estetice grave si permanente este cercetat sub control judiciar si are interdictia de a mai efectua operatii, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean.

Medic estetician din Constanța, arestat dupa ce ar fi mutilat 10 femei. Polițiștii au deschis un dosar penal

16:06, 12.03.2024 - Medicul estetician care a mutilat 10 femei a fost arestat la Constanța. Timp de patru ani a facut mai multe operații, in urma carora pacientele au suferit leziuni grave și au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Reputat medic, scrisoare adresata Romaniei. ”Hai acasa. Fiica mea… destul!”

22:05, 08.03.2024 - Unul dintre cei mai prețuiți medici din Banat, fost secretar de stat din Ministerul Sanatații, actual presedintele al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, prof. dr. Dorel Sandesc, rememoreaza o declarație facuta de el insuși, in urma cu cațiva ani, pentru țara noastra. Medicul timișorean…


Ce parere ai despre aceasta stire?