Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO | Cel mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu la Oscar 2019

Publicat:

La galele Oscar, in fiecare an, vedetele se intrec in ținute pe covorul roșu sperand sa impresioneze și pe langa statuetele de aur sa obțina și aprecierea criticilor și a publicului pentru felul in care s-au imbracat. Lady Gaga a fost cea mai impresionanta apariție de pe covorul roșu. Intr-o rochie neagra, Alexander McQueen, actrița din A Star Is Born a purtat la gat celebrele diamante din Breakfast At Tiffany's, facute celebre de Audrey Hepburn. Alte apariții stralucitoare pe covorul roșu au fost Jennifer Lopez și Brie Larson. Jennifer Lopez a fost o viziune absoluta intr-un rochie care…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!


Ce parere ai despre aceasta stire?