Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / BMW îşi schimbă emblema pe care o ştiam toţi! Producătorul a prezentat noul logo pentru modelele de lux

Publicat:

BMW vede aceste Serii (7 si 8), i-ul si X7 – le ca pe masini pentru un segment de supraoameni. Sa ne ierte Dumnezeu, dar asta e un fel de “noi si ceilalti&". Modelele de –ELITA!!! – elite models – vor veni cu sigla alb-negru si cu transparenta, si cu denumirea completa a producatorului – . Nu întelegem de ce nu au pus direct ByeRICH daca tot sunt masinile astea speciale pentru cei “mai&" speciali.

BMW spune ca sigla si denumirea producatorului sunt pentru un nou nivel de lux, care combina emotionalul, esteticul…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Parintele Ionuț Butoiu, martor al unui miracol: de la paralizie la mers, prin puterea credinței și a rugaciunii. „Știam ca Dumnezeu ma va vindeca, știam ca Maica Domnului o sa faca o minune cu mine, dar nu mai aveam rabdare”

16:30, 03.05.2024 - In mijlocul Saptamanii Mari, o poveste de credința și speranța incalzește inimile credincioșilor. Parintele Ionuț Butoiu a trait un miracol uluitor, reluand mersul dupa ce fusese paralizat in urma unui accident tragic.

Povestea neștiuta a studentului de geniu din Romania: A prezentat 2 invenții care ar putea schimba lumea

08:36, 28.04.2024 - Tudor-Catalin Codreanu, student al Academiei Fortelor Terestre (AFT) "Nicolae Balcescu" din Sibiu, a fost decorat cu Emblema de Onoare pentru mai multe inventii ale sale, printre care si o casa inteligenta sau o statie meteo autonoma, informeaza Agerpres.

O mașina a spart peretele unei școli din Liverpool și a ajuns intr-o clasa

16:16, 22.04.2024 - O mașina a spart peretele unei școli din Liverpool și a ajuns intr-o clasa. Accidentul a avut loc luni. Niciun elev nu se afla in interiorul clasei in momentul producerii accidentului. Accidentul a avut loc la școala primara The Beacon din Everton, Liverpool, in jurul orei 8.

Mecanicul de locomotiva care a evitat o catastrofa a fost premiat

06:20, 21.04.2024 - Omul care a avut la dispozitie o secunda sa decida cum salveaza cinci vieti isi spune povestea intr-un interviu in exclusivitate pentru Observator. Este mecanicul de locomotiva care a evitat la limita un carnagiu, cand o masina de pompieri a taiat calea trenului pe care il conducea. Sefii i-au dat 10.000…

Se schimba din nou bursele școale, dupa ce au ajuns sa beneficieze și elevii cu note mici. Ligia Deca a prezentat noua metodologie (VIDEO)

18:30, 25.03.2024 - Ministerul Educatiei a considerat necesar sa faca anumite ajustari privind acordarea burselor pentru elevi, in urma feedback-ului primit din sistemul educational, dar si de la societatea civila si partenerii sociali, a declarat, luni, ministrul Ligia Deca, intr-o conferinta de presa. Masura vine dupa…

Reacția tatalui Simonei Halep dupa decizia TAS. Unde se afla acum jucatoarea de tenis

19:35, 05.03.2024 - Reacția tatalui Simonei Halep dupa decizia TAS. Unde se afla acum jucatoarea de tenisSimona Halep a aflat vestea deciziei TAS la Dubai, unde s-a antrenat in ultima perioada, a declarat Stere Halep, tatal sportivei.“Era normal sa fie decizia asta, ca multe voci au condamnat-o pe Simona, ca…

Tatal Simonei, Stere Halep: Eu stiam de prima data ca asa se va intampla, Dumnezeu are grija si rezolva problema (VIDEO)

18:31, 05.03.2024 - Intrucat Simona Halep este in Dubai, tatal Simonei Halep, Stere Halep a fost contactat de reporteri in fata casei familiei, la intoarcerea acasa. Acesta s a declarat multumit de decizia de la TAS, dar usor "necajit pentru ca asta nu trebuia sa se intample" "Eu stiam ca Dumnezeu va face dreptate pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?