Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO // Au înnebunit… CASTANII. Au înflorit la Chișinău în plină toamnă

Publicat:

Un castan de pe str. din sectorul Buicani al capitalei sfideaza natura. Acesta a inflorit in plina toamna. Doctorul in biologie, profesorul universitar explica acest lucru prin faptul ca am avut o vara extrem de torida și uscata. „Mugurii care trebuiau sa infloreasca la primavara deja s-au format. Brusc a fost un pic de ploaie și ...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

Meniu nou la gradinițele din Chișinau, in sezonul de vara-toamna: Micuții se vor delecta cu papanași, cuscus, fructe proaspete și salate

19:05, 04.06.2024 - Istituțiile de educație timpurie din municipiul Chișinau au inceput, din aceasta saptamana, implementarea unui Meniu Model Unic pentru sezonul vara-toamna, aprobat de catre Directia Generala Educatie, Tineret si Sport și coordonat de CSP.

(foto) Traian Basescu, la Chișinau, in plina campanie pentru europarlamentare: A avut o discuție și cu Maia Sandu

09:40, 29.05.2024 - Șefa statului, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu ex-președintele Romaniei și deputatul in Parlamentul European, Traian Basescu. Vizita lui Basescu la Chișinau are loc in plina campanie electorala pentru alegerile europarlamentare din acest an.

Coaliția anti-Maia Sandu. Opoziția de la Chișinau cauta un candidat la alegerile prezidențiale din toamna acestui an

11:30, 20.05.2024 - Mai multe formațiuni, intre care Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Liberal Democrat din Moldova s-au intalnit pentru a identifica un candidat la scrutinul prezidențial din data de 20 octombrie, dar admit ca daca nu vor ajunge la un consens, vor participa separat la alegeri.

„Nimic de declarat”, dar cu geanta plina cu bani: Doi straini au ramas fara 83 mii de euro, la intrarea in țara

10:00, 20.05.2024 - Doi nerezidenți au incercat sa introduca in Republica Moldova peste 83.000 dolari fara sa-i declarare. Potrivit Serviciului Vamal, cazurile au fost inregistrate pe Aeroport Internațional Chișinau, in cadrul controlului de specialitate a pasagerilor și bagajelor acestora de la ruta Istanbul - Chișinau.

„Nimic de declarat”, dar cu geanta plina cu bani: Doi straini ramas fara 83 mii de euro, la intrarea in țara

15:35, 19.05.2024 - Doi nerezidenți au incercat sa introduca in Republica Moldova peste 83.000 dolari fara sa-i declarare. Potrivit Serviciului Vamal, cazurile au fost inregistrate pe Aeroport Internațional Chișinau, in cadrul controlului de specialitate a pasagerilor și bagajelor acestora de la ruta Istanbul - Chișinau.

Campanie electorala: „O, tara trista, plina de humor…”

00:20, 23.04.2024 - ■ Vasile Panaite (PUSL), candidat la primaria Piatra Neamț, susținut de ex-primarul Gheorghe Ștefan ■ liberalii, lansare optimista ”100%” in fața Palatului Administrativ Neamț ■ Ziua de 22 aprilie a adunat doua momente electorale  – via PUSL și PNL – fiecare interesant și instructiv, in felul sau. PUSL,…

Sala plina la meciul cu Grecia

00:05, 09.04.2024 - Romania a trecut clar de Grecia, 31 la 24, in ultimul meci din Grupa 1 de calificare la Campionatul European din 2024. Naționala feminina va fi prezenta la al 15-lea turneu final european. Buzoienii au venit la meci in numar mare, astfel ca Sala „Romeo Iamandi” s-a umplut, duminica, pentru ultima partida…

Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina

09:25, 29.03.2024 - Un barbat de 50 de ani din judetul Prahova a fost omorat, in strada, in urma unui conflict spontan cu un alt barbat. Agresorul, nemultumit... The post Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?