Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Jeffrey Webb, reales ca președinte al CONCACAF

Publicat:

Președintele Confederației Americii de Nord, Centrale și Caraibelor, , a fost ales pentru un nou mandat, joi, fara a avea un contracandidat la alegerile din cadrul congresului forului fotbalistic zonal, desfașurat la Nassau (Bahamas), relateaza Reuters.

Foto: (c) / XINHUA ARHIVA

Webb fusese ales inițial în 2012 ca președinte al CONCACAF, dupa demisia longevivului președinte al asociației, , care a fost implicat într-un scandal legat de voturi cumparate.

''Va mulțumesc pentru încrederea acordata.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gitanas Nauseda, reales. Actualul președinte si-a anuntat victoria in alegerile din Lituania

07:55, 27.05.2024 - Gitanas Nauseda si-a anuntat duminica realegerea in functia de presedinte al Lituaniei, dupa o campanie dominata de preocuparile legate de securitatea in aceasta tara membra a Uniunii Europene si a NATO, vecina cu Rusia, noteaza Reuters.

Delirul lui Donald Trump. Incredibil ce-a putut sa zica

08:30, 24.05.2024 - Campanie electorala halucinanta. Donald Trump, care se vrea reales presedinte al SUA, a spus joi ca imigrantii  „construiesc o armata” pentru a-i ataca pe americani „din interior”, folosind din nou o retorica periculoasa despre imigrantii aflati ilegal in SUA, transmite Reuters. Trump, prezent la un…

Guvernatorul Bancii Nationale a Austriei: „BCE sa inceteze sa mai subventioneze bancile”

12:00, 03.04.2024 - Banca Centrala Europeana trebuie sa inceteze sa mai subventioneze bancile comerciale si ar trebui sa reduca dobanzile platite pentru lichiditatile pe care bancile le-au luat ieftin de la banca centrala, a declarat miercuri guvernatorul Bancii Nationale Austriei, Robert Holzmann, intr-un interviu pentru…

Rușii au avariat sau distrus 5 din cele 6 centrale ale celei mai mari firme private de energie din Ucraina

10:15, 01.04.2024 - Șeful celei mai mari firme private de energie din Ucraina, DTEK, a transmis ca cinci dintre cele șase centrale ale sale au fost avariate sau distruse, cu 80% din capacitate pierduta dupa doua saptamani de atacuri rusești, și ca reparațiile ar putea dura pana la 18 luni, informeaza Reuters.

Polonia: Parlamentarii depun o moțiune pentru a-l aduce pe șeful bancii centrale in fața instanței

12:26, 26.03.2024 - Deputații polonezi vor depune marți o moțiune pentru a-l aduce pe guvernatorul bancii centrale in fața Tribunalului de Stat. Astfel, se declanșeaza un proces fara precedent care ar putea duce la demiterea acestuia din funcție, scrie Reuters.

Putin, reales presedinte cu 87,28% din voturile exprimate in Rusia

19:10, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a fost reales presedinte cu 87,28% din voturi, potrivit rezultatelor definitive publicate de Comisia electorala dupa numararea tuturor voturilor exprimate in sectiile din Rusia, relateaza Reuters si AFP.

Prețul aurului sparge toate recordurile

07:40, 06.03.2024 - Pretul aurului a atins marti un nivel record, iar riscurile geopolitice ar putea propulsa in continuare cotatia metalului pretios, transmite Reuters, informeaza News.ro. Piata este sustinuta de cererea fizica puternica din Asia si achizitiile bancilor centrale, precum si de statutul traditional de…

Seful AIEA cere bancilor de dezvoltare sa finanteze noi proiecte de centrale nucleare

10:10, 04.03.2024 - Directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a cerut luni bancilor globale de dezvoltare, si actionarilor lor guvernamentali, sa finanteze noi proiecte in domeniul energiei nucleare, avertizand ca un eventual esec ar intarzia tranzitia energetica, transmite Reuters,…


Ce parere ai despre aceasta stire?