Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Dorin Rotariu s-a transferat de la FC Bruges la echipa kazahă FC Astana

Publicat:

s-a transferat de la FC Bruges la echipa kazaha FC Astana, a anuntat vineri campioana Belgiei, care-l imprumutase in iulie pe fotbalistul roman la formatia olandeza AZ Alkmaar.

FC Bruges a indicat pe site-ul sau ca nu este vorba de un imprumut, Rotariu fiind definitiv jucatorul echipei Astana.

In varsta de 23 de ani, a fost achizitionat in ianuarie 2017 de FC Bruges de la . Potrivit site-ului walfoot.be, Bruges i-a platit lui Dinamo 2,75 milioane de euro pentru acest transfer.

Rotariu a evoluat doar o jumatate de sezon…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD la un spital din București dupa operația la inima efectuata la Cluj

21:20, 07.05.2024 - Florin Piersic, marele actor roman, va fi transferat cu avionul SMURD la un spital din București in urma unei operații la inima efectuate de medicii de la prestigiosul Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Handbal masculin: Dublu caștigator al Champions League, transferat la Dinamo de la Barcelona

11:40, 07.05.2024 - Echipa de handbal masculin a celor de la Dinamo București a anunțat marți transferul brazilianului Haniel Langaro. In varsta de 29 de ani, interul stanga a cucerit de-a lungul carierei doua trofee EHF Champions League alaturi de Barcelona.

Jaf ca intr-un scenariu de film. Cum a procedat un mecanic auto pentru a sparge casa unui client

16:10, 25.04.2024 - Politistii din Neamt au reusit sa identifice autorii unei infractiuni de furt petrecute in municipiul Roman si au constatat ca faptasii au uzat de plan extrem de ingenios pentru a sparge locuinta unui batran

Ciclism: Vlad Dascalu, la startul primei etape a Cupei Mondiale de mountain bike

12:40, 12.04.2024 - Ciclistul roman Vlad Dascalu (Trek Factory Racing XC / CS Dinamo Bucuresti), care a inceput sezonul cu cateva succese in cursele europene de mountain bike, va lua startul in acest weekend la prima etapa a Cupei Mondiale de MTB XCO / XCC, de la Mairipora (Brazilia).

Presa turca: Ianis Hagi a fost transferat definitiv la Galatasaray Istanbul!

18:45, 31.03.2024 - Ianis Hagi iși va incheia in vara aventura mai degraba neconvingatoare la Deportivo Alaves. Insa turcii susțin ca internaționalul roman nu se va intoarce la... The post Presa turca: Ianis Hagi a fost transferat definitiv la Galatasaray Istanbul! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

FC Bruges l-a demis pe antrenorul norvegian Ronny Deila

13:40, 18.03.2024 - Clubul FC Bruges a anuntat luni destituirea antrenorului norvegian Ronny Deila, numit in functie la inceputul sezonului, dupa esecul la limita suferit in fata formatiei Sint Truiden (scor 0-1), in ultima etapa a sezonului regulat al campionatului de fotbal al Belgiei, informeaza EFE, potrivit Agerpres.…

Verdict clar despre sansele lui Radu Dragusin de a fi convocat la EURO 2024. Ce se intampla la Tottenham: „Nu e asa usor!”

03:00, 22.02.2024 - Florin Manea a venit cu un verdict clar despre sansele lui Radu Dragusin de a fi convocat la EURO 2024. Agentul fundasului de 22 de ani nu se teme ca Edi Iordanescu l-ar putea lasa acasa pe cel mai scump jucatori roman din istorie. Transferat in urma cu o luna si jumatate de Tottenham de […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?