Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Adrian Stoian a fost cedat de Roma la Chievo

Publicat:

Mijlocasul roman a fost cedat de clubul italian de fotbal AS Roma la , in cadrul unei tranzactii care a inclus si transferul internationalului american in sens invers, pentru suma de 3,75 milioane euro.



Internationalul roman de tineret a fost cedat in coproprietate la Chievo, unde va fi coleg cu alt jucator roman, fundasul , transferat vara aceasta de la FC Vaslui.

Bradley (24 ani) s-a alaturat deja lotului pregatit de , la Riscone di Brunico, si a semnat un contract pana in 2016. Bradley

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbal: Andrei Cordea a marcat pentru Al-Tai, in Arabia Saudita

00:15, 24.05.2024 - Mijlocasul roman Andrei Cordea a marcat golul echipei Al-Tai, invinsa de campioana Al-Hilal cu scorul de 3-1, joi seara, la Riad, intr-o partida din etapa a 33-a, penultima, a ligii saudite de fotbal, potrivit Agerpres.

Autoturism de lux semnalat furat din Marea Britanie, descoperit in trafic de politistii de frontiera

11:40, 19.05.2024 - Politistii de frontiera din cadul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au descoperit in cadrul unei actiuni si indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor un autoturism de lux, care figura in bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie. In ziua de 18 mai a.c, in jurul orei…

Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului

04:55, 09.05.2024 - Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului, miercuri, pentru Apollon Limassol, care a surclasat-o pe Zakakiou cu 5-1, in deplasare, intr-o partida din faza play-out, informeaza AGERPRES.Artean, introdus pe teren in min.

Nicolae Stanciu este in forma: gol și pasa dcisiva, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal

03:20, 21.04.2024 - Mijlocasul roman Nicolae Stanciu a fost esential pentru formatia Damac FC, in meciul castigat cu scorul de 2-1 in deplasare cu Al-Okhdood, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal, informeaza AGERPRES.Stanciu a deschis scorul in min.

Antonio Sefer, din nou decisiv in Israel – A adus victoria in meciul contra liderului

23:10, 15.04.2024 - Antonio Sefer are un sezon extrem de bun in Israel alaturi de Hapoel Beer Sheva. Mijlocașul roman a adus victoria echipei sale in derbiul cu liderul Maccabi Tel Aviv, incheiata cu scorul de 1-0.

Ovidiu Hategan, arbitru VAR la Jocurile Olimpice de la Paris

18:35, 03.04.2024 - FIFA a anuntat, miercuri, arbitrii pentru turneul olimpic de fotbal de la Paris, potrivit news.ro Pe lista se afla un singur roman, Ovidu Hategan, care a fost ales pe lista arbitrilor VAR.Comisia de Arbitri a FIFA a desemnat 89 de arbitri (21 de centrali, 42 de asistenti, 20 de arbitri VAR…

Ianis Hagi a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa evolueze din sezonul urmator

17:01, 21.03.2024 - Ianis Hagi este imprumutat la Deportivo Alaves pana la finalul acestui sezon, urmand sa se intoarca la Rangers daca spaniolii nu vor decide sa il transfere definitiv. Mijlocașul roman a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa joace din sezonul urmator.

Guendouzi (Lazio), suspendat doua meciuri dupa eliminarea din meciul cu AC Milan

20:25, 05.03.2024 - Mijlocasul francez de la Lazio Roma, Matteo Guendouzi, eliminat vineri in timpul suplimentar de joc in meciul dintre echipa sa si AC Milan, a primit o suspendare de doua meciuri, a anuntat marti Liga Italiana de Fotbal, scrie AFP. Guendouzi a fost sanctionat "pentru ca in minutul 51 al reprizei secunde…


Ce parere ai despre aceasta stire?