Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta soție îl salvează pe Dan Tudorache de CĂTUȘE: Îi dă ea UN MILION DE EURO pentru cauțiunea cerută de DNA

Publicat:

Fosta soție a lui a incheiat o convenție și garanteaza cu trei imobile cauțiunea stabilita in cazul ei și al fostului primar, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Tribunalul București a respins, vineri, plangerea lui Tudorache.

Tribunalul București a respins, vineri, inadmisibila plangerea formulata de inculpatul , astfel ca acesta trebuie sa vina cu cauțiunea stabilita la 1 milion de euro.

Decizia Tribunalului București este definitiva.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX, ca fosta soție a lui a incheiat

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. De ce nu a raportat fosta soție a profesului din Valcea dispariția la poliție. Cum iși explica gestul: ”Nu am considerat ca...” / VIDEO

19:40, 26.03.2024 - Fosta soție a profesorului disparut din Valcea a facut noi declarații. Unul dintre cele mai mari mistere din acest caz a fost faptul ca fosta lui soție nu a raportat la poliție faptul ca soțul ei a plecat de acasa. De aceasta data, femeia a venit cu explicații.

Dani Alves a platit cautiunea de un milion de euro si va fi eliberat din inchisoare

13:45, 25.03.2024 - La putin peste o luna dupa ce a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare pentru violarea unei tinere intr-un club din Barcelona, in noaptea de 30-31 decembrie 2022, Dani Alves va putea parasi inchisoarea in care a fost incarcerat in Catalonia, potrivit Agerpres. Fostul jucator brazilian…

Acces Direct. Fiul antrenorului de tenis intervine intre tatal lui și fosta soție. Nu mai ține legatura nici cu sora lui vitrega

20:25, 14.03.2024 - Mihai Tomescu a ajuns intr-o situație dificila, dupa ce fosta soție și fiica lui s-ar fi aliat impotriva lui. Antrenorul de tenis risca sa ramana pe strazi, iar proprietatea din Snagov ar urma sa ajunga la cele doua femei.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Iulian Dumitrescu ramane sub control judiciar. Tribunalul Bucuresti a respins contestatia președintelui CJ Prahova

12:40, 12.02.2024 - "In dos. 3531/3/2024 s-a respins ca nefondata plangerea formulata de catre inculpatul D.I. impotriva ordonanței DNA prin care s-a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar fata de inculpat pe o perioada de 60 de zile. S-a mentinut ordonanta de luare a masurii preventive a controlului judiciar…


Ce parere ai despre aceasta stire?