Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta asistentă a medicului Vodislav şi-a recunoscut vinovăţia!

Publicat:

Procesul in care sunt judecați medicii care au facut parte din „Mafia permiselor” mai are mult pana la final. Dupa mai multe amanari, la termenul de joi, , fosta asistenta/optician a medicului și-a recunoscut vinovația in fața judecatorului. Aceasta a spus ca ea și cu Vodislav țineau locul celorlalți medici care nici macar nu vedeau pacienții. Mii de fișe medicale au fost eliberate fara controalele medical corespunzatoare.
ALATURI DE FAMILIE

, a fost insoțita de fiii sai, dar și de soț,…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Delia, logodnica lui Lino Golden, a recunoscut ca fosta lui a incercat sa intervina intre ei: „Se autoinvita cu noi pe un drum”

14:30, 10.04.2024 - Delia, logodnica lui Lino Golden, a vorbit recent despre detaliile mai puțin știute din relația lor, dar și despre felul in care fosta lui a incercat sa se bage intre ei. Iata ce declarații a facut.

Justitie Constanta: Procesul dintre AFI SRL si Olgun Expres SRL a ajuns la Judecatoria Constanta

16:35, 23.03.2024 - Este vorba de procesul prin care Administratia Fondului Imobiliar SRL fosta RAEDPP Constanta este reclamant, iar Olgun Express SRL este parat, iar in proces se afla si Municipiul Constanta ca intervenient Pe 20 martie 2024, la Judecatoria Constanta, s a inregistrat dosarul 4326 118 2023, pe sectia civila,…

Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Radulescu ii era „frica”. L-a banuit mult timp pe Dani Oțil ca o insala cu ea: „Aveam crush pe ea toți”

17:55, 03.03.2024 - Dani Oțil a facut dezvaluiri la care nimeni nu se aștepta. Celebrul prezentator TV a marturisit ca fosta lui iubita, Mihaela Radulescu, l-a banuit pe acesta de infidelitate. Femeia cu care credea ca Dani are o relație ascunsa a fost chiar o fosta asistenta TV a matinalului. Dani Oțil, banuit de infidelitate…

Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, si-a recunoscut vinovatia in cazul accidentului de pe DN39 Constanta-Mangalia. Instanta a ramas in pronuntare (GALERIE FOTO+VIDEO)

10:50, 13.02.2024 - Procesul de judecata in dosarul in care Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, a fost trimisa in judecata, de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa s a terminat la Judecatoria Mangalia, instanta…


Ce parere ai despre aceasta stire?