Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formula 1: Max Verstappen (RedBull) a castigat Marele Premiu al Malaeziei

Publicat:

(RedBull) a facut o cursa perfecta pe circuitul de la Sepang, pilotul olandez reusind sa castige al Malaeziei de Formula 1. Plecat din pole-position, a fost nevoit sa se multumeasca doar cu locul doi, in timp ce (RedBull) a incheiat -ul pe trei. a reusit sa recupereze incredibil (a fost ultimul pe grila de start) si sa termine cursa pe patru. De la anul, MP al Malaeziei nu va mai face parte din calendar (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Max Verstappen, nemulțumit deși a caștigat cursa sprint și va pleca din pole position la Miami

11:25, 05.05.2024 - ​Max Verstappen va pleca din pole position in Marele Premiu de Formula 1 din Miami, asta dupa ce a reușit sa caștige și cursa sprint de sambata. Totuși, campionul mondial și-a strigat nemulțumirile inainte de cursa de duminica.

Formula 1: Max Verstappen, invingator in cursa sprint de la Miami

19:40, 04.05.2024 - Plecat din pole position, Max Verstappen nu a avut nicio emoție și a caștigat cursa sprint contand pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Podiumul a fost completat de Charles Leclerc (Ferrari) și Sergio Perez (RedBull).

Formula 1: Cine a ciștigat Marele Premiu al Chinei

15:30, 20.04.2024 - Pilotul olandez Red Bull a ciștigat la Marele Premiu al Chinei a cincea calificare consecutiva de la inceputul sezonului. Acest lucru nu a mai fost realizat niciodata in F1, Lewis Hamilton și Sebastian Vettel avind fiecare patru pole position-uri consecutive. Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max…

Formula 1: Max Verstappen, pole-position in China - Dezastru pentru Lewis Hamilton

11:35, 20.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) a fost cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 din China, pilotul olandez urmand sa plece de pe prima poziție a grilei de start in cursa de duminica (este al 100-lea pole din istorie pentru Red Bull).

Max Verstappen a caștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei

09:55, 20.04.2024 - Liderul Campionatului Mondial de Formula 1, Max Verstappen, a caștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, a cincea etapa a sezonului 24, desfașurata pe circuitul de la Shanghai, potrivit mediafaxOlandezul i-a devansat pe Lewis Hamilton și pe coechipierul sau, mexicanul Sergio

Pilotul favorit sa-i fie coechipier lui Max Verstappen la RedBull in 2025

13:55, 09.04.2024 - ​Este agitație mare pe piața transferurilor din Formula 1 dupa ce Lewis Hamilton a ales sa plece la Scuderia Ferrari. S-a eliberat un loc important la Mercedes, dar speculații au existat și despre viitorul coechipier al lui Max Verstappen la RedBull.

Formula 1: Dubla RedBull in MP al Japoniei - Cursa dezamagitoare pentru Hamilton la Suzuka

10:05, 07.04.2024 - Nu a fost loc de surprize, iar monoposturile RedBull au ocupat duminica primele doua locuri in Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Max Verstappen s-a impus la Suzuka, campionul mondial fiind urmat de coechipierul Sergio Perez.

Cine a ciștigat Marele Premiu al Australiei la Formula 1

17:56, 24.03.2024 - Cursa a avut loc pe circuitul Albert Park din Melbourne, in fața a peste 130.000 de spectatori, iar Sainz a profitat de abandonul titraților piloți, Max Verstappen și Lewis Hamilton, obținind victoria. Spaniolul i-a devansat pe monegascul Charles Leclerc și pe britanicul Lando Norris, care au completat…


Ce parere ai despre aceasta stire?