Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam, în centrul atenției într-un restaurant din București! Prietenii lui Marian Aliuță au profitat că îl au alături pe ”Regele manelelor” / PAPARAZZI

Publicat:

Regele manelelor ramane rege peste tot unde ajunge. a ieșit in oraș, iar toata atenția oamenilor a fost asupra lui. Manelistul a ieșit cu soția și fiica lor, dar și cu Marian Aliuța. Fostul fotbalist a venit cu cațiva prieteni, care au profitat de celebritatea pe care au avut-o in fața lor. .ro nu au pierdut niciun moment cu ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam, noi controverse, dupa inmormantarea lui Costel Corduneanu. Cum il pune la punct Adrian „Beleaua” Corduneanu pe manelist: „Din respect...”

10:51, 22.04.2024 - Au trecut deja cateva zile de cand a fost inmormantat Costel Corduneanu și se pare ca apar noi controverse cu privire la marele absent, Florin Salam. Manelistul nu a fost prezent nici la priveghi, nici la inmormantare, ceea ce a determinat o mulțime de reacții, avand in vedere ca „Regele manelelor”…

Xtra Night Show. Forin Salam s-a intors la concerte! Cum se simte manelistul dupa patru spectacole in aceeași seara: ”Vine regele inapoi” / VIDEO

09:21, 13.04.2024 - Florin Salam a revenit in lumina reflectoarelor! Dupa o lunga perioada in care a fost vazut doar pe la secțiile de poliție, de aceasta data manelistul s-a intors la concerte. A onorat patru evenimente, toate in aceeași seara! Iata cum se simte, dupa ce a revenit pe scena!

Moment special de ziua romilor in București. Florin Salam i-a cantat unei bunicuțe. Manelistul a reușit sa o emoționeze pana la lacrimi / VIDEO

12:10, 08.04.2024 - In urma cu o zi, romii din București au petrecut la un concert organizat special de ziua lor. Cel care a facut atmosfera a fost nimeni altul decat Florin Salam! Dincolo de distracție, regele manelelor a creat un moment special și i-a cantat unei bunicuțe, pe care a emoționat-o pana la lacrimi!

Florin Salam a ajuns, din nou, la secția de poliție! Manelistul se teme ca cineva ar vrea sa ii faca rau: ”Credeți-ma din suflet”

11:45, 19.03.2024 - Florin Salam s-a intors la secția de poliție, la doar o saptamana de cand a fost reținut. Manelistul a facut declarații despre ceea ce se intampla in dosarul de inșelaciune, in care este suspect, și a marturisit ca exista oameni care ar dori sa ii faca rau. Regele manelelor a fost mai sincer ca niciodata.

Florin Salam a fost eliberat! Regele manelelor a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile! / VIDEO

18:35, 14.03.2024 - Informații de ultima ora! Florin Salam a fost eliberat din arest! Conform surselor, regele manelelor a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, dupa ce, in aceasta dimineața, a fost saltat de polișțiști in cadrul unui dosar de inșelaciune!

Star Matinal. Avocata lui Florin Salam, declarații despre proces. Ce a marturisit Beatrice Comaniceanu, dupa ce manelistul a ramas in arest / VIDEO

10:05, 14.03.2024 - Avocata lui Florin Salam a facut declarații despre procesul in care este implicat cantarețul de manele. Iata ce a marturisit Beatrice Comaniceanu, dupa ce „Regele manelelor” a ramas in arest preventiv pentru o perioada de 24 de ore!

Florin Salam, ridicat de acasa de poliție! Ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente / VIDEO

08:20, 14.03.2024 - Florin Salam a fost ridicat de acasa de poliție! Avem imagini de la fața locului, acolo unde autoritațile au intrat in locuința cantarețului de manele. Iata ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente, dar și de ce este audiat!

Star Matinal. Florin Salam se considera nevinovat, in cazul acuzațiilor de inșelaciune! Cine ar fi vrut sa se razbune pe manelist: ”Și-au adus aminte...” / VIDEO

10:20, 09.02.2024 - Florin Salam a avut o reacție neașteptata, dupa ce a ieșit de la Parchet. Manelistul se considera nevinovat in ceea ce privește acuzațiile de inșelaciune, motiv pentru care crede ca are tot dreptul sa ia masuri legale in acest sens. Regele manelelor a facut declarații!


Ce parere ai despre aceasta stire?