Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Piersic jr, premiera in tripla ipostaza pe scena Teatrului National Timisoara

Publicat:

Inca o premiera cu poveste pe scena Teatrului Național Timișoara. Este vorba despre „Frați”, de , o comedie neagra regizata și avandu-l intr-unul din rolurile principale pe jr. Artistul este la prima colaborare cu TNTm.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand revine pe scena Florin Piersic. Mesajul transmis din spital de marele actor: „Ne vedem la Teatrul Național din București”

13:50, 20.05.2024 - Ajuns de urgența la spital chiar inainte de Paște și operat in ziua in care creștinii sarbatoreau invierea Mantuitorului, Florin Piersic pare ca a trecut peste perioada grea in care s-a aflat. Operat de mai multe ori in ultimele saptamani, dupa ce s-a descoperit inclusiv ca are septicemie, marele actor…

VIDEO. Artiștii clujeni de folclor s-au rugat pentru sanatatea actorului Florin Piersic, pe scena Casei de Cultura a Studenților!

09:55, 20.05.2024 - Cu ocazia spectacolului „Tradiții clujene in Tezaur Folcloric”, Ovidiu Purdea Someș, cantareț de muzica populara, și-a indemnat colegii și publicul sa spuna o rugaciune pentru sanatatea actorului Florin Piersic. „Cu sufletele dumneavoastra, frumoase ca un tezaur, al vrea sa inchinam un gand ca o…

Ramnicu Valcea: Zilele Porților Deschise la o noua creșa moderna

10:25, 14.05.2024 - Premiera naționala: Primaria Ramnicu Valcea prezinta public viitoarea creșa de pe strada Morilor in cadrul evenimentului Zilele Porților Deschise! Prima dintre cele doua creșe realizate in Ramnic cu finanțare nerambursabila prin PNRR – cea de pe strada Morilor nr. 28 – este aproape gata sa-i primeasca…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Florin Piersic. Actorul a ajuns de pe scena direct pe masa de operație

10:55, 30.04.2024 - Florin Piersic a ajuns de urgența la spital la finalul unui spectacol. Actorul in varsta de 88 de ani a fost supus unei operații la spitalul din Cluj-Napoca și in prezent, este internat acolo.

Florin Piersic, operat de urgența. S-a intamplat pe scena

07:15, 30.04.2024 - Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a fost operat la Cluj-Napoca. Actorului i s-a facut raul dupa terminarea unui spectacol. Piersic a fost operat de urgenta, luni, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, dupa ce i s-a facut rau la finalul unui spectacol, potrivit foaiatransilvana.ro Potrivit investigatiilor…

Gala Laureaților “Uniți Susținem Excelența” onoreaza valorile Clujului, pe scena Cinema-Teatru „Florin Piersic''

12:31, 26.04.2024 - Valorile contemporane, personalitațile din domeniul culturii, artei, științei, tehnicii, a sportului și a vieții sociale, precum și entitațile emblematice ale Cetații vor fi premiate intr-o noua ediție a „Galei Laureaților''.

Florin Piersic jr., premiera pe scena Teatrului Național din Timișoara

19:15, 14.04.2024 - A doua premiera a lunii aprilie la Teatrul Național din Timișoara lanseaza o provocare marca Florin Piersic jr, care se intoarce la tripla ipostaza de dramaturg, regizor și interpret in comedia ROMANIAN PSYCHO.

Florin Piersic jr, in tripla ipostaza in comedia Romanian Psycho, la Teatrul Național din Timișoara

16:35, 14.04.2024 - Duminica și marți seara, Teatrul Național din Timișoara prezinta a doua premiera a lunii aprilie. Cunoscutul actor Florin Piersic jr. revine pe scena Naționalului timișorean in calitate de dramaturg, regizor și interpret in comedia Romanian Psycho.


Ce parere ai despre aceasta stire?