Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Cîțu nu este de acord cu taxa pe LUX dorită de PSD: „Nu este niciun motiv de a veni cu o suprataxă”

Publicat:

„Nu taxele elimina evaziunea fiscala. Nu am ințeles motivația de a introduce o noua taxa. Daca acele active au fost acumulate legal, nu e nicio problema. Noi chiar vrem sa ii incurajam pe oameni sa achiziționeze active. Trebuie sa vedem ce urmarim cu acea taxa", a declarat Florin Cițu.„Nu este niciun motiv de a veni cu o suprataxa, noi chiar vrem sa ii incurajam pe oameni sa aiba proprietați. A veni cu o taxa ii descurajam. Efectul este acela de a distorsiona comportamentul cumparatorilor”.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Mii de oameni protesteaza in Tel Aviv pentru un acord cu Hamas privind eliberarea ostaticilor - VIDEO

05:10, 05.05.2024 - Mii de persoane au manifestat sambata seara la Tel Aviv in favoarea unei solutii negociate pentru eliberarea ostaticilor israelieni detinuti de gruparea militanta islamista Hamas, informeaza dpa, citat de AGERPRES.

„Lucrurile se pot schimba in bine daca voteaza mulți oameni”. Peste 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu (sondaj)

08:10, 25.04.2024 - Peste 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentand ca o prezenta mai mare la vot poate schimba lucrurile in bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. In urma cu 10 ani, procentul acestora era cu aproape 20% mai mic.

Amenzi de 240.000 de lei pentru trei firme sucevene care au folosit 33 de oameni fara contracte de munca

13:31, 20.04.2024 - Inspectorii de munca suceveni au depistat in urma controalelor efectuate luna trecuta 34 persoane care desfasurau munca nedeclarata, arata o situație prezentata de ITM Suceava.  Din cele 34 de persoane 33 erau fara contracte individuale de munca iar una nu avea contractul individual de munca transmis…

In Romania a avut loc o explozie puternica intr-o cladire. O persoana a murit, zeci de oameni au fost evacuați

11:40, 18.04.2024 - In orașul Craiova, in noaptea de 18 aprilie, o explozie puternica s-a produs intr-o cladire de apartamente, ucigand o femeie, ranind mai multe persoane și forțand vecinii sa se mute la rude și prieteni. Explozia a avut loc in toiul nopții intr-unul dintre apartamentele blocului, iar unda de suflu a…

Rares Bogdan, despre retragerea candidaturii lui Cirstoiu: Daca suntem oameni seriosi, il sustinem sa castige

19:40, 15.04.2024 - Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat, luni, despre o eventuala retragere a lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria Capitalei, ca nu s-a pus aceasta problema si ca nu s-a discutat la varful partidului nici posibilitatea sustinerii lui Nicusor Dan,

Peru, vazut din strada, printre oameni

06:10, 12.04.2024 - Dragii mei cu Jurnalul sub braț. Da, seria de articole despre minunea Madrigal Romanesc in Republica Peru a fost un succes. Un succes al Romaniei, un succes al culturii romanești, un succes al nostru, al cetațenilor cetații Romania. 

Temperaturile de vara au dus la apariția capușelor. Mai mulți oameni mușcați de insecte au mers la urgențe. Ce recomanda medicii

14:30, 09.04.2024 - Temperaturile de vara din aprilie duc la apariția capușelor in parcuri. La urgențe vin zilnic cazuri de copii mușcați de aceste insecte. Medicii recomanda celor care constata ca au fost mușcați sa mearga de urgența la spital, la o consultație, in cel mult 24 de ore.

Cele mai periculoase insecte din lume. Au modelat istoria omenirii și au dus la moartea a milioane de oameni

06:20, 07.04.2024 - Aparent sunt inofensive, dar in realitate sunt ucigașe. Este vorba despre cele mai periculoase specii de insecte din lume. Una dintre acestea, aparent comuna, a reușit sa modeleze istoria umanitații ducand la prabușirea civilizațiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?