Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Cîţu avertizează: „Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem la restricţii”

Publicat:

avertizeaza ca daca se opreste vaccinarea, cel mai probabil romanii se vor intoarce la restrictii. The post Florin Citu avertizeaza: „Daca se oprește vaccinarea, ne intoarcem la restrictii” appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serviciile secrete de la Kiev avertizeaza ca "partidul pro-rus" AUR ar putea lansa "provocari anti-ucrainene", coordonate de Kremlin

09:05, 21.04.2024 - Publicatia ucraineana kyivpost.com relateaza, citand surse din Directia Principala de Informatii ( HUR ) a Ministerului Apararii de la Kiev, ca AUR, prezentat ca ”partid romanesc pro-rus”, ar putea lansa in curand ”o serie de provocari informationale anti-ucrainene” avand ca scop sa prezinte opresiunea…

Rusia avertizeaza SUA: Folosirea pentru spionaj a satelitilor SpaceX ii transforma in tinte legitime

21:25, 20.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat miecuri ca stie despre eforturile de spionaj americane de a folosi operatori comerciali de sateliti precum SpaceX si a avertizat ca astfel de miscari fac din satelitii lor tinte legitime, transmite Reuters, potrivit News.ro. 

Cercetatorii, ingroziți de modul in care clima se degradeaza: Ce ne avertizeaza, care sunt pericolele

12:01, 16.03.2024 - Cercetatorii, ingroziți de modul in care clima se degradeaza: Ce ne avertizeaza, care sunt pericolele Suntem in fața unui viitor iminent al crizei climatice și conform profesorului de geofizica și pericole climatice de la University College London, Bill McGuire, ar trebui sa fim absolut inspaimantați…

Ambasada SUA din Rusia avertizeaza in privinta unui atac iminent la Moscova al unor „extremisti”

11:45, 08.03.2024 - Ambasada SUA din Rusia a avertizat ca "extremisti" au planuri iminente pentru un atac la Moscova, la cateva ore dupa ce serviciile ruse de securitate au anuntat ca au dejucat un atac armat la o sinagoga planuit de o celula a ramurii afgane a gruparii Statul Islamic.

Șeful Pentagonului avertizeaza ca NATO va fi atrasa de Rusia in razboi, daca Ucraina pierde. "Il cunosc pe Putin, știu de ce e capabil"

11:11, 01.03.2024 - NATO va fi atrasa in razboiul cu Rusia daca Ucraina va fi invinsa de trupele Rusiei, transmite Lloyd Austin. "Știm ca in situația in care Putin reușește sa aiba succes aici, el nu se va opri. El va continua sa acționeze și mai agresiv in regiune. Iar alți lideri din intreaga lume, alți autocrați, vor…

Serviciile secrete suedeze avertizeaza: Rusia este cea mai mare amenintare la adresa securitatii țarii

20:20, 21.02.2024 - Rusia reprezinta principala amenintare externa la adresa securitatii Suediei, iar inamicii straini ar putea incerca sa exploateze riscul ridicat de violenta extremista din partea islamistilor si a extremei drepte, a declarat miercuri serviciul de securitate suedez, citat de Reuters, noteaza Agerpres.…

Stoltenberg avertizeaza Europa sa nu se bazeze doar pe a insași pentru aparare. „Protecția aliaților din afara UE este vitala”.

19:00, 14.02.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat miercuri Europa sa nu incerce sa se bazeze doar pe insasi pentru aparare. Recenta declarație a lui Donald Trump a declansat o dezbatere aprinsa despre protectia Statelor Unite.

Rusia ar putea ataca NATO in 3-5 ani, avertizeaza ministrul danez al Apararii. „Exista motive sa fim cu adevarat ingrijorati”

17:16, 09.02.2024 - Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al apararii, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?