Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul lui Nelu Ploieşteanu, salvat de la moarte! Soţia artistului: "Sfântul Nectarie a făcut o MINUNE cu Mihăiţă"

Publicat:

Nelu si au un baiat de 28 de ani, imobilizat la pat. La un moment dat, Mihaita a fost cât pe ce sa moara, dar o minune l-a salvat.

a fost cât pe ce sa moara dupa ce a prins o raceala groaznica la plamâni. În cazul sau, orice boala îi poate fi fatala. a povestit episodul în care a ajuns cu Mihaita la spital, fara a mai avea vreo speranta ca va supravietui. Ultima sa speranta a fost Sfântul Nectarie la care s-a rugat din tot sufletul.

"Mihaita…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi copii si-au salvat de la moarte mama amenințata de tata. Baiatul s-a aruncat in calea cutitului, iar sora lui a sunat la 112

16:00, 27.05.2024 - O fetita din județul Suceava a sunat la numarul de urgenta 112, dupa ce mama sa a fost amenintata cu cutitul de tatal fetei. Unul dintre fratii sai a intervenit pentru ca femeia sa nu fie injunghiata.

VIDEO Moarte șocanta in sportul romanesc: Un campion a cazut pe scari și nu a mai putut fi salvat

13:10, 19.05.2024 - Clubul SCM Zalau a transmis, duminica, un mesaj de condoleante dupa decesul tragic, la doar 56 de ani, al lui Sorin Pop, fost jucator si antrenor al echipei de volei, iar in ultimii ani secund la Stiinta Explorari Baia Mare. Sorin Pop era casatorit și avea o fiica.

Star Matinal. Dan Ciotoi, lupta crunta cu boala! Cum a fost salvat artistul, in ultima clipa. A fost la un pas de moarte: ”Daca intarziam cateva ore...” / VIDEO

11:15, 13.05.2024 - Dan Ciotoi a trecut printr-o perioada cumplita, cand a fost la un pas de moarte. Artistul a dus o lupta crunta și se gandește cu groaza la acea perioada din viața lui. Artistul a fost operat de urgența și a primit doar veștile de care s-a temut dun partea medicilor.

Jean Gavril a devenit tata pentru a doua oara. Primele imagini cu fiul artistului și al Biancai: „Bun venit in familia noastra!”

14:35, 11.05.2024 - Soția lui Jean Gabril a nascut un baiețel. Acum, artistul este tata și de fata și de baiat. Fostul concurent America Express și Te cunosc de undeva! a publicat un videoclip cu toata familia.

Barbat salvat dintr-o fantana - Sotia sa a facut atac de panica

09:11, 07.05.2024 - Un barbat de 63 de ani a fost salvat marti, la dorohoi, dintr-o fantana adanca de aproximativ 7 metri, fiind transportat la spital.. Sotia sa a facut atac de panica, primind ingrijiri medicale la fata locului, potrivit news.ro

Polițiștii din Basvov care au salvat o femeie de la moarte

11:20, 14.04.2024 - Prezența de spirit și cunoștințele de prim ajutor ale unui polițist din cadrul Secției de Poliție Rurala Bascov au facut posibila evitarea unei tragedii. In cursul zilei de 13 aprilie a.c., un echipaj din cadrul Secției de Politie Rurala Bascov, alcatuit din Ionuț, cu gradul de Agent Șef de poliție,…

Adevaratul motiv al desparțirii dintre CRBL și Elena Andreianu. Unde s-a mutat soția artistului

19:46, 05.04.2024 - CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, ca el și soția sa, Elena Andreianu, au decis sa mearga pe drumuri separate, dupa 16 ani de casnicie. Cu toate ca artistul a explicat pe rețelele de socializare ca nu vor oferi amanunte, reporterii Click! au aflat detalii importante din relația lor.

Regina Camilla, omagiata cu o papușa Barbie unicat

15:30, 13.03.2024 - In semn de recunoastere a activitatii sale de sustinere a organizatiei Women Of The World (WOW) Foundation in calitate de presedinte al acesteia, regina Camilla a primit o papușa Barbie unicat. Papușa a fost imbracata la fel ca regina Camilla: o rochie albastra de Fiona Clare, o pelerina neagra de Amanda…


Ce parere ai despre aceasta stire?