Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul lui Emi Pian, distrus de durere după ce și-a pierdut bunicul: ”M-ai lăsat când aveam cea mai mare nevoie de tine”

Publicat:

Durere de nedescris pentru fiul lui ! Tanarul este distrus dupa ce și-a pierdut buniculMesajul postat de pe rețelele de socializare!  a murit la cinci luni distanța de fiul sau!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul induioșator lasat de o copila intr-o biserica din Maramureș. „Mi-a rupt sufletul in doua“

17:01, 08.05.2024 - Biserica de lemn din Șișești este una dintre cele mai mici și mai vechi din Maramureș și aici vin sateni de sute de ani sa se roage. Se spune ca vechea bisericuța a fost construita și lemnul care a aparținut unei alte biserici.

Mesajul unei romance intoarsa in țara dupa 15 ani in Anglia: "Oameni rai, profitori și triști! Am fugit de dracu și am dat de ma-sa!"

13:05, 03.04.2024 - Dupa 15 ani de trait in Marea Britanie, o romanca a decis sa iși impartașeasca opinia despre viața in Romania pe "Grupul intorșilor acasa", o comunitate online dedicata romanilor din diaspora care au decis sa revina in țara. Femeia relateaza cat de greu ii este sa se adapteze la realitațile cotidiene…

Piedone, cu tunurile pe Coaliție! Mesajul pentru Clotilde Armand: Daca aveam banii franțuzoaicei, faceam Sectorul 5 ca Las Vegas

10:26, 19.03.2024 - Piedone nu-l iarta nici pe Rareș Bogdan. Primarul Sectorului 5 a transmis ca este credincios și nu vorbește despre demoni in spațiul public. Cu toate acestea, spune despre jocurile politice care au daramat-o pe Firea ca sunt de la diavol, care și-ar fi bagat coada in coaliție.„Cand pomenești de drac,…

Un angajat Boeing a fost gasit mort. Mesajul suspect pe care l-a lasat, inainte de tragedie: ”Daca mi se intampla ceva...”

15:31, 17.03.2024 - Un barbat, care a lucrat pentru compania Boeing, a avut parte de o moarte suspecta, care a ridicat multe semne de intrebare. Acesta a facut cateva acuzații despre companie, iar mai apoi a fost gasit fara suflare. Iata ce mesaj suspect a lasat, inainte de tragedie.

Soția lui Gabi Stangau, distrusa de durere, dupa moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

14:10, 21.02.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite, dupa ce violonistul a murit intr-un accident de ATV, sambata trecuta. Soția lui, Diana Berințan, cu care era casatorit de doi ani iși reveni cu greu din șocul pierderii, iar astazi, iși va conduce partenerul pe ultimul drum.

Mama copilului ucis de un șofer fugar la Nisporeni, distrusa de durere: „L-ai lasat intr-o balta de sange. Daca ești om, du-te și te preda”

16:20, 20.02.2024 - Mama baiatului, lovit mortal la Nisporeni a publicat un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare. Aceasta roaga oamenii sa o ajute sa gaseasca șoferul vinovat de tragedie: „Va rog, daca cineva a vazut ceva sau știe ceva spune-ți, sa raspunda pentru ce a facut. Baiețelul nu mi-l va aduce inapoi,…

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.


Ce parere ai despre aceasta stire?