Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul Anamariei Prodan, pe urmele lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan, interviu la dublu cu Bebeto: ”E copia lui fidelă, dar înauntru e ca mine”

Publicat:

e o mama mandra de copiii ei, iar recent ea s-a bucurat extrem de tare atunci cand fiul sau a fost selectat pentru Naționala. Vedeta e foarte fericita și a oferit un interviu la dublu impreuna cu Bebeto.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anamaria Prodan a gasit mașina despre care Laurențiu Reghecampf a spus ca a fost furata! Unde s-a aflat bolidul de lux, pentru care el a depus plangere: ”S-a liniștit și...” / FOTO

15:56, 12.05.2024 - Anamaria Prodan a gasit mașina pentru care Laurențiu Reghecampf a facut plangere la poliție, spunand ca a fost furata! Vedeta a filmat bolidul de lux despre care s-a vorbit și a transmis un mesaj cu subințeles. Iata unde a fost in tot acest timp!

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Anamaria Prodan, replica pentru Laurențiu Reghecampf: „Bazaia acasa cand toți greii fotbalului ii știau secretele oribile”

15:00, 06.04.2024 - Anamaria Prodan a rabfunit și i-a dat replica lui Laurențiu Reghecampf, dupa ce antrenorul a spus ca ii trimite bani și ca ea nu vrea sa incheie divorțul. Impresara nu a fost deloc blanda cu tatal fiului ei.Dupa ce Laurențiu Reghecampf a facut o serie de declarații acide la adresa Anamariei Prodan,…

Anamaria Prodan, din nou la tribunal cu Reghecampf! Antrenorul ii cere numele inapoi! „Este luna proceselor! Cere bani, face notificari, amenința…”

14:16, 04.04.2024 - Razboiul in instanța dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina! Luna aceasta este luna proceselor pentru Anamaria Prodan, care a fost inștiințata de avocații ei ca va fi nevoita sa bata, de mai multe ori, drumul pana la tribunal. Laurențiu Reghecampf i-a deschis impresarei…

Anamaria Prodan, plina de nervi pe strada, in Las Vegas. Cum a pus-o la punct Bebeto: „Zici ca te cerți cu umbra ta”

16:46, 05.03.2024 - Anamaria Prodan a rabunit in plina strada, nemulțumita ca trebuie sa stea la coada pentru a face turul orașului Las Vegas. Cum a reacționat Bebeto, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, atunci cand impresara a vrut sa-și ceara banii inapoi.

Știrile Antena Stars. Sacrificiile pe care le face Laurențiu Reghecampf Jr. pentru o cariera de success. Cat de mult l-a ajutat Anamaria Prodan: ”Am un nutritionist” / VIDEO

15:05, 23.02.2024 - Fiul Anamariei Prodan este unul dintre cei mai urmariți și apreciați adolescenți din Romania și are o cariera de succes! Insa, nicio victorie nu vine fara sacrificii, astfel ca Bebeto a dezvaluit ce este nevoit sa faca pentru a avea succes. Iata cat de mult il ajuta Anamaria Prodan!


Ce parere ai despre aceasta stire?