Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fingers de șalău în crustă de cocos. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 18 iulie 2022

Publicat:

In ediția din 18 iulie 2022 a emisiunii cu Razvan și Dani, chef , bucatarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare printre care și o interesanta rețeta de fingers de șalau in crusta de cocos.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Ristei și Radu Bucalae au vorbit despre momentele cand lipsa semnalului le-a pus probleme. Cum ar fi putut evita situațiile

14:00, 09.05.2024 - In cadrul rubricii Ce vrea telefonul tau? De la Super Neatza cu Razvan și Dani, Radu Bucalae și Florin Ristei au subliniat importanța unui semnal bun la telefon. Cei doi au impartașit cateva dintre situațiile in care nu au avut acoperire suficienta și asta le-a pus probleme.

Rețeta de prajitura cu piersici și cocos. Desert de post pentru momente speciale

21:10, 26.04.2024 - Daca sunteți in cautarea unei rețete delicioase și reconfortante pentru momentele speciale, nu cautați mai departe! Astazi va prezentam o rețeta minunata de prajitura cu piersici și cocos, un desert perfect pentru a fi savurat in timpul postului sau in orice alta ocazie speciala.

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura delicioasa cu capșuni și cocos. Un desert simplu și rapid de post

14:05, 29.03.2024 - Daca faci parte din cei care respecta tradiția postului dinaintea Paștelui, cu siguranța vei aprecia o selecție diversificata de mancaruri și deserturi pentru a-ți indulci și diversifica perioada aceasta de reflecție și purificare spirituala. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida pentru prajitura…

Super Neatza sarbatoreste Ziua Internationala a Fericirii cu un concurs inedit: ȋnghetata cat sa umple un frigider ȋntreg

18:46, 19.03.2024 - De Ziua Internationala a Fericirii, echipa vesela de la Super Neatza a pregatit o super editie, cu super zambete si super invitati. Razvan si Dani isi vor surprinde telespectatorii cu o super provocare: inghetata cat sa umple un frigider intreg. Un telesp

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de mucenici cu nuca de cocos. Desert rapid și delicios pentu luna martie

15:20, 20.02.2024 - In luna martie se sarbatoresc Sfinții 40 de Mucenici din Sebastia, iar multe gospodine știu ca este important sa faca desertul „simbol” cu aceasta ocazie. Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa de mucenici cu nuca de cocos. De ce imgrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.


Ce parere ai despre aceasta stire?