Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetiţă de doi ani, salvată de pompieri din maşina de spălat | VIDEO

Publicat:

Incidentul a loc recent in orasul Hohhot, din nordul Chinei. Lasata nesupravegheata, fetita a intrat in masina de spalat si nu a mai putut sa iasa. Ea a fost gasita de mama ei, care a chemat serviciile de urgenta.

Pompierii s-au chinuit timp de o ora sa taie cu grija masina de spalat si sa o scoata scoata pe fetita nevatamata din capcana.

Vezi VIDEO mai jos:


Two-year-old girl stuck in washing machine rescued by itnnews

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetita de 4 ani lasata nesupravegheata, lovita grav de o masina la Orastie. A murit la spital

12:05, 27.04.2024 - O fetita de 4 ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

O fetița de 4 ani lasata nesupravegheata a murit dupa ce a fost lovita de o mașina

10:10, 27.04.2024 - O fetița de 4 ani lasata nesupravegheata a murit dupa ce a fost lovita de o mașina. Fetița ar fi traversat o strada din Oraștie in fuga, prin loc nepermis și fara sa se asigure. IPJ Hunedoara a anunțat sambata dimineața ca, joi, o fetița de patru ani „a sarit in fața unui autoturism care circula pe…

Fetița de 6 ani, transportata la spital dupa ce a fost lovita de o mașina

19:15, 25.04.2024 - O fetița de 6 ani a fost transportata la spital dupa ce a fost lovita de o mașina. Incidentul a avut loc in zona stadionului... The post Fetița de 6 ani, transportata la spital dupa ce a fost lovita de o mașina appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cumplit accident pe autostrada Pitesti-Bucuresti. Glisiera a strapuns mașina!

09:56, 24.04.2024 - Accident mortal pe Autostrada A1, marți seara! Un barbat de numai 38 de ani si-a pierdut viata dupa ce autoturismul a lovit glisiera de protecție dintre sensuri iar una dintre balustrade a strapuns mașina. Incidentul s-a petrecut pe sensul de mers catre Pitești, la kilometrul 82, in zona localitații…

Un cațel blocat intr-o conducta a fost salvat de pompieri. Aceștia au gaurit asfaltul și conducta

22:40, 01.04.2024 - Un caine care a ramas blocat intr-o conducta a fost salvat de pompierii ieșeni. Incidentul a avut loc luni in localitatea ieșeana Ciurea. Pompierii au gaurit asfaltul și conducta pentru a salva animalul.

Doi frati, de un an si doi ani, salvati de pompierii din Oradea dupa ce au ramas blocati in masina

12:15, 26.03.2024 - Doi frati, de un an si doi ani, au ramas blocati intr-o masina dupa ce mama lor a coborat si a uitat cheile in interior, in Oradea. Femeia a coborat din masina sa cumpere medicamente, iar cei mici s-au jucat si au blocat portierele, informeaza Bihoreanul.Incidentul a avut loc in luni, in jurul orei…

INCENDIU in judetul Cluj: Le-a luat foc masina in curte. S-a facut scrum

08:25, 18.03.2024 - Pompierii clujeni au anuntat in dimineata de luni, 18 martie, ca au participat in cursul noptii trecute la o intervenție pentru stingerea flacarilor care au cuprins un autoturism in localitatea Vlaha din judetul Cluj. 

Locul din mașina de spalat pe care trebuie sa-l cureți urgent. E sursa de bacterii

20:46, 14.03.2024 - Cu toate ca este un aparat prezent in aproape toate locuințele de la noi din țara, fiind un aliat de nadejde in menținerea curațeniei, avem tendința de a uita ca are nevoie de o ingrijire speciala pentru a funcționa in condiții optime. Un videoclip scurt face furori in mediul online, imaginile arata…


Ce parere ai despre aceasta stire?