Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Feribot rupt în două şi scufundat: cel puţin 100 de morţi

Publicat:

Tragedie in nord-estul Indiei. Cel putin 100 de oameni si-au pierdut viata dupa ce un feribot s-a ”rupt in doua si s-a scufundat”.

Potrivit CNN, 90 de oameni au fost salvati, in urma accidentului, si 40 de cadavre au fost recuperate. Vasul care avea circa 300 de pasageri la bord, mai mult decat capacitatea sa de 280 de persoane, a fost avariat in urma unei furtuni.

Feribotul facea legatura intre orasul Guwahati si localitatea Fakirganj. Premierul Indian Manmohan Singh s-a declarat socat dupa ce a fost informat despre scufundarea feribotului.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

VIDEO – Oameni striviți de o autostrada, in China: cel puțin 19 morți / 500 de salvatori intervin la fața locului

09:45, 01.05.2024 - Nouasprezece persoane si-au pierdut viata in urma surparii unei portiuni de autostrada in noaptea de marti spre miercuri in China, in provincia sudica Guangdong, a relatat televiziunea chineza CCTV, transmite AFP, relateaza Agerpres.

Tragedie in Turcia/Cel putin 15 oameni au murit intr-un incendiu, la Istanbul – VIDEO

16:50, 02.04.2024 - Un incendiu cu urmari devastatoare s-a produs marți la Istanbul, in Turcia. Din primele informații, mai multe persoane și-au pierdut viața. De asemenea, sunt și oameni raniți, care au fost duși de urgența la spital. Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti marti intr-un incendiu declansat…

Cel puțin cinci morți dupa ce un autocar plin cu oameni s-a rasturnat pe o autostrada din Germania

13:50, 27.03.2024 - Un accident grav cu cel putin 5 morti si un numar mare de raniti a avut loc, miercuri, pe o autostrada din Germania. Un autocar plin de oameni a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat langa Leipzig, relateaza BBC. 

Tragedie la un raliu din Ungaria: 4 morți și cel puțin 7 raniți, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:15, 24.03.2024 - O masina de raliu a intrat, duminica, intr-un grup de spectatori in Ungaria, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor cateva, a anuntat politia, relateaza AP, potrivit News.ro. 

VIDEO Tragedie la un raliu din Ungaria: Cel putin patru morti si mai multi raniti dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:00, 24.03.2024 - Cel puțin patru persoane au murit si alte sapte au fost ranite duminica in Ungaria dupa ce un vehicul care participa la un raliu a iesit de pe traseu si a intrat in spectatori, au anuntat autoritatile ungare, citate de AFP.

Cel putin 62 de oameni au fost ucisi intr-un atac armat la o sala de concerte din nord-vestul Moscovei

07:26, 23.03.2024 - Cel puțin 62 de persoane au fost ucise vineri in atacul comis de indivizi inarmati la un concert desfasurat la sala Crocus City Hall de langa Moscova, a anuntat sambata Comisia de ancheta, citata de agentiile ruse de presa, scrie AFP. ‘Sunt in curs de examinare corpurile persoanelor decedate. S-a stabilit…

Tragedie in Gaza: cel puțin 11 morți și 100 de raniți intr-un atacul israelian. Victimele așteptau ajutoare umanitare VIDEO

08:35, 15.03.2024 - Ministerul Sanatații al Hamas a raportat, vineri, cel puțin 11 persoane ucise și alte aproximativ 100 de raniți, in urma unui atac al forțelor israeliene asupra unei mulțimi care aștepta ajutoare umanitare in Fașia Gaza.


Ce parere ai despre aceasta stire?