Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeie găsită moartă pe un câmp din municipiul Iași. Victima era plină de sânge, mai ales în zona genitală

Publicat:

O femeie a fost gasita astazi decedata pe un camp din aproprierea cartierului Dalas din Iasi. Victima era dezbracata și plina de sange in zona genitala. Corpul femeii prezenta mai multe urme de violenețe.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra! O femeie a fost gasita moarta in mare, cu o punga de plastic pe cap

14:55, 04.05.2024 - Descoperire macabra in Spania, acolo unde trupul neinsuflețit al unei femei a fost gasit in mare, cu o punga de plastic pe cap. Victima și partenerul sau de viața fusesera dați disparuți in urma cu cateva saptamani bune, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ei. 

Incendiu devastator aseara la o casa in Cluj. O femeie a fost gasita moarta in casa care a luat foc

04:10, 21.04.2024 - Un incendiu care a izbucnit aseara la o casa din comuna Moldovenești, județul Cluj, i-a adus unei femei moartea. Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați sa intervina pentru stingerea unui incendiu  in localitatea Stejariș, comuna Moldovenești. Apelul la 112 anunța ca a luat foc…

SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa

22:46, 18.04.2024 - Joi, 18 aprilie 2024, in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați... The post SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa first appeared on Informatia Zilei .

Tragedie in Reșița. O femeie a fost gasita moarta in casa, iar tatal ei a fost dus la spital. In locuința se simțea miros de gaz

12:05, 12.04.2024 - O femeie a fost gasita moarta in casa, iar tatal ei a fost dus la spital, in stare de inconștiența. Cei doi ai fost gasiți de un vecin care a semnalat ca in locuința se simte miros de gaz, transmite IPJ Caraș-Severin.

Pitești: Femeie gasita moarta in casa

19:40, 24.03.2024 - O femeie de 75 de ani din Pitești a fost gasita fara suflare in propria casa. Aceasta locuia intr-un apartament situat la etajul doi al unui bloc din cartierul Prundu. Citește și: Catalin Cirstoiu, candidatul comun al PSD si PNL la Primaria Capitalei, a marturisit ca este supravietuitor de cancer Femeia…

Cine este femeia de 36 de ani, din Alexandria, gasita moarta in casa de soacra ei. A fost ucisa de iubitul de care voia sa se desparta / FOTO

12:50, 05.03.2024 - Inca o crima neașteptata a avut loc, de aceasta in Alexandria, acolo unde o femeie in varsta de 36 de ani a fost ucisa cu sange rece chiar de cel care ii era partener. Victima a fost gasita decedata in propria casa, chiar de soacra ei.

Moarte suspecta in Targu Jiu. O femeie de 40 de ani a fost gasita moarta in locuința iubitului sau / FOTO

15:21, 03.03.2024 - O femeie in varsta de 40 de ani, din Targu Jiu, a avut parte de o moarte teribila. A fost gasita fara viața, chiar in propria locuința. Barbatul a cerut imediat ajutorul autoritaților.

Batrana de 83 de ani din Bratuseni, disparuta acum o luna, gasita moarta: Ce spune politia

12:25, 28.02.2024 - Femeia de 83 de ani din satul Bratușeni, care la 26 ianuarie a plecat de la domiciliu și a disparut, a fost gasita moarta. Corpul neinsuflețit al acesteia a fost depistat in apropiere de localitate, spun oamenii legii.


Ce parere ai despre aceasta stire?