Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeie de 64 de ani, găsită moartă în Vrancea. Anchetatorii iau în calcul varianta crimei

Publicat:

O femeie in varsta de 64 de ani, din Urechesti, a fost omorata in aceasta dimineata.  Din primele informatii, se pare ca principalul suspect de moartea femeii este chiar sotul acesteia, care de altfel a si anuntat politia.

Potrivit localnicilor, barbatul era un mare consumator de alcool, iar din aceasta cauza devenea foarte violent si isi altoia sotia din cand in cand.

Anchetatorii sunt la fata locului si incearca sa afle ce s-a intamplat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rudele fetitei de 2 ani gasita MOARTA ar fi incercat sa conduca anchetatorii pe piste greșite / Datorii la camatari

08:20, 29.05.2024 - Apar noi detalii din cazul Raisei, fetița de doi ani și jumatate din Dolj, gasita marti, 28 mai, moarta pe camp, la doar cateva sute de metri de locuinta. Copila fusese data disparuta. 

O femeie din Barlad, gasita moarta intr-o fantana adanca de 18 metri

13:45, 28.05.2024 - TRAGIC… O femeie in varsta de 57 de ani, din municipiul Barlad, a fost gasita moarta intr-o fantana. Pompierii care au intervenit in cel mai scurt timp de la momentul solicitarii transmis prin apel la 112, au incercat sa scoata cat mai repede trupul de la o adancime de 18 metri, sperand ca victima sa…

Trei dintre rudele Raisei, fetița gasita moarta intr-o rapa, sunt audiate de polițiști. Pista pe care o iau in calcul anchetatorii

13:00, 28.05.2024 - Trei persoane au fost duse la audieri in cazul fetiței de doi ani care a fost gasita moarta la 24 de ore dupa ce disparuse din fața casei, in Dolj. Poliția ia in calcul inclusiv varianta unei crime.

Femeie gasita moarta, legata de un copac intr-un cimitir. Motivul pentru care iubitul ei a ucis-o

19:40, 09.05.2024 - Reyna Hernandez, din Washington, a fost gasita fara viața intr-un cimitir din Mexic, in martie, la cateva zile dupa ce prietenii ei și familia au dat-o disparuta, conform People.Iubitul ei, Louie Hernandez, in varsta de 61 de ani, este acum acuzat de crima.

O femeie data disparuta a fost gasita moarta de mai mulți pescari, cu o punga pe cap. Ce a dezvaluit autopsia

12:40, 04.05.2024 - O femeie data disparuta de apropiați a fost gasita moarta, cu o punga de plastic pe cap. Descoperirea șocanta a fost facuta de pescari.Laura Trappeniers, in varsta de 66 de ani, și Marc Olbrechts, de 71 de ani, au disparut din casa lor din Tenerife lunea trecuta.

SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa

22:46, 18.04.2024 - Joi, 18 aprilie 2024, in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați... The post SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa first appeared on Informatia Zilei .

Femeie gasita moarta in locuinta, dupa ce mama sa a anunțat poliția ca nu poate lua legatura cu ea

23:05, 19.03.2024 - O femeie in varsta de 38 de ani a fost gasita decedata in propria locuinta din Timisoara. Mama ei a fost cea care a alertat autoritatile, dupa ce fiica sa nu i-a raspuns la telefon mai multe zile. ”La data de 19 martie a.c., in jurul orei 19:00, politistii Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati de…

Tragedie la Recea. Femeie gasita moarta in fantana

09:20, 15.03.2024 - O femeie a fost gasita moarta in fantana unei gospodarii din localitatea Recea. Cadavrul femeii a fost descoperit ieri de un localnic, barbatul anunțand autoritațile. Potrivit polițiștilor, femeia este o localnica in varsta de 59 de ani din localitatea Recea. Polițiștii au inceput o ancheta, iar cadavrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?