Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Federica Mogherini salută orice progres dincolo de păstrarea acordului nuclear cu Iranul

Publicat:

va continua sa lucreze pentru pastrarea acordului nuclear incheiat in 2015 intre marile puteri si Iran, insa saluta orice progres dincolo de acesta, a declarat vineri sefa diplomatiei europene , relateaza Reuters.

"Rolul meu... este de a pastra implementarea completa a acordurilor existente. Din nou, daca se poate construi altceva in plus, acest lucru ar fi binevenit si sustinut de ", le-a declarat Mogherini jurnalistilor in cadrul unei reuniuni a ministrilor de externe europeni la Helsinki.

Acordul nuclear intre marile…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

MOLDOVA Republica Moldova isi propune sa reintegreze regiunea separatista Transnistria

10:06, 08.05.2024 - Republica Moldova isi propune sa reintegreze regiunea separatista Transnistria, sustinuta de Rusia, inainte de a adera la Uniunea Europeana, a declarat marti presedinta republicii Maia Sandu, aflata intr-o vizita de stat in Norvegia, relateaza Reuters si Radio Chisinau. The post MOLDOVA Republica Moldova…

Afaceriștii care au dat lovitura in Uniunea Europeana: Profiturile au explodat in aprilie

20:20, 06.05.2024 - Activitatea economica in zona euro a inregistrat in aprilie cel mai rapid ritm de crestere din ultimul an, avansul din sectorul serviciilor compensand declinul din industrie, potrivit rezultatelor unui sondaj publicat luni, transmite Reuters.

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

La ce se gandește Rusia dupa decizia SUA privind confiscarea activelor sale

12:01, 22.04.2024 - Rusia are acum motive sa confiste activele occidentale dupa ce Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat o legislatie care permite transferul potential catre Ucraina al activelor rusesti confiscate, a declarat luni presedintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, relateaza Reuters. „Washingtonul a adoptat…

UE adopta reglementari mai stricte pentru importurile de produse agricole ucrainene

10:55, 09.04.2024 - Uniunea Europeana a convenit in mod provizoriu sa restrictioneze importurile de produse agricole ucrainene care, sustin unele state membre, au destabilizat pietele agricole ale blocului comunitar, transmite Reuters. De cateva saptamani, factorii de decizie din UE au dispute privind limitele asupra importurilor…

Noul președinte finlandez Alexander Stubb vrea o adevarata forța de descurajare nucleara: „Era de dupa Razboiul Rece s-a incheiat, odata cu atacul Rusiei asupra Ucrainei”

19:50, 01.03.2024 - Noul președinte al Finlandei, Alexander Stubb, a declarat ca postura de descurajare nucleara a NATO trebuie sa fie una reala pentru țara sa, dupa ce a fost investit vineri, 1 martie, in funcție in urma caștigarii alegerilor prezidențiale din 11 februarie, informeaza Reuters."Aș porni de la premisa ca…

Iran a aprovizionat Rusia cu sute de rachete balistice. Livrarile au inceput in ianuarie și vor continua

19:05, 21.02.2024 - Iranul a furnizat Rusiei un numar mare de rachete balistice puternice sol-sol, au declarat șase surse pentru Reuters, fiind o dovada clara a evoluției cooperarii militare dintre cele doua țari sancționate de SUA și Uniunea Europeana.

Iranul ar putea avea curand trei bombe atomice. Șeful AIEA i-a avertizat pe miniștrii de externe din UE

23:35, 19.02.2024 - Iranul continua sa imbogateasca uraniu mult peste concentratia necesara pentru utilizarile comerciale, atingand nivelul de 60%, aproape de cel folosit pentru armele atomice, a afirmat luni directorul Agentiei Internationale pentru Energia Atomica (AIEA) Rafael Grossi, citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?