Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fasting-ul „18:6”: argumente pro, contra. Program de alimentație și sfaturi de la experți

Publicat:

Postul intermitent (IF), sau hranirea limitata in timp, poate aduce beneficii profunde, cum ar fi creșterea energiei, creșterea funcției cognitive și reducerea inflamației atunci cand este facuta corect.Dar nu toate tipurile de fasting sunt egale. Ai programul 16:8, programul 18:6, programul 20:4 și multe altele, toate acestea restricționand ferestrele de hranire in mod diferit și au un impact unic asupra sanatații metabolice. Sa aruncam o privire mai atenta la beneficiile și riscurile asociate cu un program de post 18:6.Ce este fasting-ul 18:6?Urmand un program de fasting 18:6 inseamna ca postești…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banca centrala a Chinei infiinteaza un program de reimprumut de 70 de miliarde de dolari pentru stiinta si tehnologie

08:55, 08.04.2024 - Programul va oferi imprumuturi prin intermediul a 21 de banci companiilor de tehnologie mici si mijlocii, la o rata a dobanzii de 1,75%. Imprumuturile pe un an pot fi prelungite de doua ori, pana la un an de fiecare data, se arata in comunicat. Factorii politici din China cauta sa stimuleze lichiditatea…

Descoperire inedita: O pasare „gesticuleaza” ca oamenii

17:30, 29.03.2024 - Un studiu observational a descoperit pentru prima data ca o specie de pasare foloseste comunicarea gestuala, despre care se credea ca este apanajul exclusiv al oamenilor. Un studiu condus de Universitatea din Tokyo, publicat la 25 martie in revista Current Biology, explica modul in care micul si coloratul…

Noutate mondiala in materie de folii biodegradabile. Cercetatorii de la Galați au creat folia din sange de animale

16:10, 15.03.2024 - Trei cercetatori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați au creat folia biodegradabila din sange de animale, ce poate fi folosita pentru realizarea ambalajelor in industria alimentara.

Republica Moldova a aderat la programul Europa Digitala. Care sunt beneficiile

16:05, 20.02.2024 - Ministrul Dezvoltarii Economice, Dumitru Alaiba, și comisarul european responsabil pentru piața interna, Thierry Breton, au semnat acordul de asociere pentru programul Europa Digitala, acesta oferindu-i Rep. Moldova sprijin financiar și expertiza pentru a-și imbunatați infrastructura digitala.

A fost lansat Legacy Timișoara 2023, programul de finanțare care susține moștenirea Capitalei Europene a Culturii

14:00, 19.02.2024 - Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara a lansat, luni, primul program de finanțare al anului 2024, intitulat Legacy Timișoara 2023/Moștenirea Timișoara 2023. Programul are un buget total de 7.060.000 de lei, iar banii provin din fonduri de la Ministerul Culturii.

Dieta mediteraneana a fost detronata de dieta atlantica, ce prezinta un risc redus de apariție a sindromului metabolic

10:41, 18.02.2024 - Pe fondul epidemiei globale de obezitate, un expert in nutriție care nu a fost implicat in cercetare spune pentru Fortune ca lipsa de atenție acordata de studiu numararii caloriilor este importanta. „Ei au aratat ca doar concentrandu-se pe ceea ce mananci, fara a te concentra pe cat de mult mananci,…

De ce aspirina ar trebui integrata in tratamentul contra cancerului

07:00, 18.02.2024 - Aspirina  ar putea juca un rol major in tratamentul contra cancerului, susțin cercetatorii de la Universitatea Cardiff, in urma unei ample analize. Se știe ca aspirina este un medicament antiinflamator foarte folosit. Meta-analiza – publicata in British Journal of Cancer – se bazeaza pe 118 studii,…

Mihai Leu susține programul MedLife de testare genetica gratuita a copiilor cu cancer

19:40, 16.02.2024 - Primul roman campion mondial la box profesionist și campion național la raliu și-a donat prima medalie de aur obținuta la Campionatul Național de Box din 1983, pentru a fi topita și transformata in fundițe aurii, simbol al luptei impotriva cancerului pediatric.   Din ce in ce mai mulți copii sunt diagnosticați…


Ce parere ai despre aceasta stire?